Η Hyundai Motor παρουσιάζει το νέο EV Concept “45” στο επερχόμενο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.

Η Hyundai Motor θα παρουσιάσει την εστίαση της εταιρείας προς τη μελλοντική κατεύθυνση του σχεδιασμού αυτοκινήτων στο προσεχές IAA Motor Show της Φρανκφούρτης (10-22 Σεπτεμβρίου 2019). Εμπνευσμένο από την επιστροφή στο πρώτο μοντέλο της μάρκας στη δεκαετία του 1970, το “45” πλήρως ηλεκτρικό concept αυτοκίνητο θα λειτουργήσει ως συμβολικό ορόσημο για το μελλοντικό σχεδιασμό EV της Hyundai.

To νέo concept δίνει έμφαση στην μελλοντική σχεδιαστική κατεύθυνση, ενώ ταυτόχρονα εξερευνά την εξέλιξη της σχεδίασης του “Sensuous Sportiness” της Hyundai. Το “Sensuous” αντιπροσωπεύει τις ενισχυμένες συναισθηματικές αξίες που μπορούν να ζήσουν οι πελάτες μέσω του σχεδιασμού και η “Sportiness” θα εφαρμόσει αυτές τις αξίες μέσω καινοτόμων λύσεων κινητικότητας.

Το πρωτότυπο αυτοκίνητο Hyundai EV Concept “45” θα παρουσιαστεί στον κόσμο στις 10 Σεπτεμβρίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Η Hyundai θα παρουσιάσει διάφορες μελλοντικές καινοτομίες στην τεχνολογία των οχημάτων και την ενσωμάτωση των εφαρμογών του τρόπου ζωής για να απεικονίσει το STYLE SET FREE.

Προηγούμενο άρθροΤο νέο minivan Mercedes EQV μεταφέρει χωρίς εκπομπές 8 άτομα
Επόμενο άρθροΛανσάρισμα της νέας BMW 225xe Active Tourer