Η Hyundai Motor Company εγκαινίασε επίσημα τις εγκαταστάσεις της Hyundai Cradle στο Βερολίνο, δημιουργώντας το τρίτο σημείο της Cradle παγκοσμίως, μετά τη Silicon Valley (ΗΠΑ) και το Τελ Αβίβ (Ισραήλ).

Όπως γνωρίζουν ήδη οι αναγνώστες του Fleetnews, η Hyundai Cradle αποτελεί μια εταιρική επιχειρηματική δραστηριότητα της Hyundai Motor, η οποία συνεργάζεται και επενδύει σε υποσχόμενες start-up επιχειρήσεις παγκοσμίως ώστε να επιταχύνει την ανάπτυξη προηγμένων τεχνολογιών που ευθυγραμμίζονται με τη μακροπρόθεσμη στρατηγική κατεύθυνση της εταιρείας, όπως υπηρεσίες κινητικότητας, έξυπνων πόλεων καθώς και φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών. Η Cradle Berlin θα εντοπίσει start-up επιχειρήσεις, πανεπιστήμια και στρατηγικούς εταίρους που θα εστιάζουν, μεταξύ άλλων, στην ανατρεπτική καινοτομία που αναπτύσσεται στην Ευρώπη.

Edvin Eriksen

“Η Γερμανία είναι παραδοσιακά γνωστή για τις κατασκευές, το σχεδιασμό και την άριστη ποιότητα. Το Βερολίνο είναι ένας δυναμικός κόμβος με διεθνή φήμη στην ψηφιακή καινοτομία και δίνει πρόσθετη αξία σε αυτά τα ιστορικά πλεονεκτήματα, δήλωσε ο Edvin Eriksen, επικεφαλής της Hyundai Cradle Berlin. “Συνολικά δημιουργούνται συναρπαστικές ευκαιρίες για καινοτομία, γι ‘αυτό δημιουργήσαμε τα γραφεία μας εδώ στο Βερολίνο”, πρόσθεσε ο κ. Eriksen.

Οι εταιρείες του χαρτοφυλακίου της Hyundai Cradle θα λάβουν χρηματοδοτική στήριξη παράλληλα με την παροχή επιχειρησιακής τεχνολογίας και εμπειρίας της Hyundai για να τους βοηθήσουν στην οικοδόμηση της εμπορικής τους αξίας και στην εκπλήρωση του οράματός τους. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να αξιοποιήσουν το εμπορικό σήμα της Hyundai Motor Group και την ηγετική θέση της στην αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here