Η Harley-Davidson, ένα ιστορικό brand στις μοτοσυκλέτες με ιστορία 115 χρόνων, παρουσιάζει τα δίτροχα μέσα μετακίνησης της επόμενης γενιάς, στο Consumer Electronics Show -CES 2019- του Λας Βέγκας. Μαζί με την παραγωγή του μοντέλου Livewire του 2020, αυτά τα δύο πρωτότυπα φέρνουν πιο κοντά το νέο ηλεκτρικό κεφάλαιο της ιστορίας της Harley-Davidson, το οποίο θα εξελιχθεί με καινοτόμες προσεγγίσεις ως προς τη μετακίνηση και την τεχνολογία, καθώς και με πρωτοποριακά στυλιστικά στοιχεία.

Ως μέρος της φιλοσοφίας σχεδιασμού για ένα διαφορετικό μέλλον, αυτά τα πρωτότυπα μοντέλα εξερευνούν τις δυνατότητες της αστικής μετακίνησης και τους τρόπους ενσωμάτωσης αυτών των δυνατοτήτων σε δύο τροχούς. Και τα δύο πρωτότυπα φέρουν την τεχνογνωσία της Harley-Davidson στη δημιουργία συναρπαστικών δίτροχων εμπειριών και ωθούν τα όρια σε ότι αφορά τη σχεδίαση και την τεχνολογία.

Το 2018, η ανακοίνωση του προγράμματος Harley-Davidson’s More Roads προσέφερε ένα όραμα που περιλαμβάνει νέα προϊόντα σε πρόσθετες κατηγορίες μοτοσυκλετών, ευρύτερη πρόσβαση και ενδυνάμωση του δικτύου εξουσιοδοτημένων καταστημάτων. Αυτά τα δύο πρωτότυπα μοντέλα μαζί με το LiveWire, του 2020, είναι τα πρώτα αποτελέσματα αυτού του οράματος. Οδηγούν σε μια ευρύτατη γκάμα ηλεκτρικών μοτοσυκλετών που θα σχεδιαστούν για να εδραιώσουν μέσα στα επόμενα χρόνια το εργοστάσιο στην κορυφή της κατασκευής ηλεκτρικών μέσων μετακίνησης και να εμπνεύσουν νέους αναβάτες σε νέους τρόπους μετακίνησης.

Το LiveWire™ είναι η πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της Harley-Davidson, προσφέρει την απόλυτη εμπειρία συνδεσιμότητας και θα είναι διαθέσιμη προς πώληση, σε επιλεγμένες αγορές μέσα στο 2019. Στη CES 2019 η εταιρεία παρουσίασε πλήρεις προδιαγραφές, συνδεσιμότητα και τιμές πώλησης.

Το όραμα για την κατασκευή του LiveWire ξεκίνησε με την παρουσίαση του Project LiveWire το 2014. Μέσα από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα δοκιμών το, Project LiveWire έδωσε την ευκαιρία σε πιθανούς πελάτες, να δώσουν τη δική τους άποψη για το τι περιμένουν από μια αυθεντική ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Harley-Davidson και να δώσουν μορφή στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας, σύμφωνα με την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της Motor Company. Η ανταπόκριση ήταν ενθουσιώδης και το LiveWire παραγωγής ενσωματώνει τη γνώση που αποκτήθηκε από την εξέλιξη των πρωτότυπων μοντέλων, τη γνώμη και τις παρατηρήσεις των πελατών, τη σχεδιαστική αρτιότητα της Harley-Davidson και την πλέον προηγμένη τεχνολογία.

“Βρισκόμαστε στο ιστορικό σταυροδρόμι της εξέλιξης των μέσων μετακίνησης και η Harley-Davidson πρωτοστατεί,’ ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Harley-Davidson, Matt Levatich. “Η εξέλιξη που κινεί το σώμα και την ψυχή ήταν πάντα στην καρδιά της εταιρείας μας και αυτό το νέο κεφάλαιο της ιστορίας μας, αφορά στη δημιουργία προϊόντων και ευκαιριών, που θα συναρπάζουν και θα εμπνέουν αναβάτες όλων των ηλικιών και όλων των κατευθύνσεων”.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Harley-Davidson LiveWire.

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ LG συνεργάζεται με τη Microsoft στον τομέα της αυτοκίνησης
Επόμενο άρθρο17,4% ετήσια αύξηση στις ταξινομήσεις -1,1% μείωση τον Δεκέμβριο