Στην εκπνοή του καλοκαιριού, η FREENOW μέσα από τη χορηγία και τη συμμετοχή της στο διήμερο Primer Music Festival, σύνδεσε το όνομά της με το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου.

Με πρωταγωνιστή ένα κόκκινο Tesla, η FREENOW ανέδειξε τη δέσμευσή της για την προώθηση λύσεων αστικής μετακίνησης και το κοινό εξερεύνησε το μέλλον της μετακίνησης διεκδικώντας το ηλεκτρικό Tesla για ένα μήνα.

Η συνεργασία με ένα από τα πιο γνωστά μουσικά γεγονότα στον κόσμο, το Primer Music Festival, ευθυγραμμίζεται απόλυτα με το όραμα της FREENOW να φέρνει κοντά τους ανθρώπους μέσα από μοναδικές και συναρπαστικές εμπειρίες. Πάνω από 15.000 άτομα πέρασαν από το περίπτερο της FREENOW στο φεστιβάλ και το αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή στην κλήρωση του τυχερού που κερδίζει ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο Tesla για ένα μήνα. O τυχερός πρόκειται να απολαύσει απεριόριστες βόλτες στην πόλη όλο τον Σεπτέμβριο, χάρη στη FREENOW. Αυτή η πρωτοβουλία υπογραμμίζει την αφοσίωση της εταιρείας στην παροχή φιλικών προς το περιβάλλον επιλογών μετακίνησης και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις πόλεις.

Το περίπτερο της FREENOW περιλάμβανε έναν τροχό της τύχης, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν μια ποικιλία από χιλιάδες μικρότερα δώρα και να μοιραστούν φωτογραφίες στα social media με hashtag #FeelFREENOW. Οι εκρηκτικοί DJs του εξωτερικού, David Guetta, Steve Angello και πολλά ακόμη ονόματα ξεσήκωσαν την Πλατεία Νερού. Προσφέροντας σημεία παραλαβής ταξί γύρω από τον χώρο της συναυλίας, η FREENOW εξασφάλισε αποτελεσματικές και αξιόπιστες επιλογές μετακίνησης, επιτρέποντας στο κοινό να επικεντρωθεί στην απόλαυση του μουσικού φεστιβάλ και να μετακινηθεί με ασφάλεια και χωρίς άγχος από και προς την Πλατεία Νερού.

“Η ομάδα της FREENOW είναι πολύ χαρούμενη που συμμετείχε σε αυτό το θεαματικό καλοκαιρινό φεστιβάλ και είμαστε περήφανοι που μεταφέρουμε το ρυθμό του David Guetta στους χρήστες μας”, δήλωσε η Κατερίνα Παπαζαχαρίου, Head of Marketing της FREENOW Ελλάδας. “Αυτή η χορηγία τονίζει την αφοσίωσή μας στην ενίσχυση της αστικής μετακίνησης και στη δημιουργία ουσιαστικών συνδέσεων εντός των πόλεων που εξυπηρετούμε. Γιορτάσαμε τη μαγεία της μουσικής και της τεχνολογίας με όλους τους επισκέπτες του φεστιβάλ και η FREENOW ήταν εκεί, εξασφαλίζοντας αξιόπιστες διαδρομές καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του φεστιβάλ”.

Η FREENOW, το super app μετακίνησης με παρουσία σε εννέα αγορές στην Ευρώπη, ανακοίνωσε επίσης τη συνεργασία της με οκτώ εξέχοντες influencers από την Ευρώπη στο πολυαναμενόμενο Primer Music Festival. Ως μέρος της δέσμευσής της να ενισχύσει τις αστικές εμπειρίες και να γιορτάσει την ζωντάνια των πόλεων, η FREENOW κάλυψε τα αεροπορικά εισιτήρια, τη διαμονή, και όλες τις μετακινήσεις στην πόλη για τους influencers που ήρθαν από την Ισπανία, Ιταλία, Αυστρία και το Ηνωμένο Βασίλειο, διασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους σε αυτό το εμβληματικό μουσικό φεστιβάλ. Με την υποστήριξη της FREENOW, οι influencers ενίσχυσαν την ατμόσφαιρα του φεστιβάλ και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από πρώτο χέρι με τους followers τους, μέσω των προσωπικών τους σελίδων στα social media.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής των DJs στην Αθήνα, η FREENOW διευκόλυνε τη μετακίνηση του Steve Angello, του David Guetta και της ομάδας τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην Αθήνα με ευκολία και άνεση. Τα ειδικά διαμορφωμένα βαν που συνεργάστηκαν με τη FREENOW προσαρμόστηκαν για να καλύψουν τις μοναδικές ανάγκες των καλλιτεχνών, εξασφαλίζοντας μια πολυτελή και ευχάριστη εμπειρία μετακίνησης. Η επίσκεψή τους στην Αθήνα δημιούργησε κύματα ενθουσιασμού στους θαυμαστές και η FREENOW ήταν περήφανη που επιλέχθηκε ως ο προτιμώμενος συνεργάτης μετακίνησης για να συνεισφέρει στο αξέχαστο ταξίδι τους.

Το κλείσιμο του καλοκαιριού ήταν γεμάτο μουσική και η FREENOW, το No1 Taxi app στην Ελλάδα ήταν εκεί για να κάνει την εμπειρία ακόμα πιο συναρπαστική και διαδραστική.

 

Προηγούμενο άρθροΗ νέα Σειρά 5D Keyline με κιβώτιο PowerShuttle
Επόμενο άρθροΗ Peugeot GALLO στο επετειακό ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις