Η Free2Move Services επεκτείνει τώρα την προσφορά της με νέες λύσεις για την ηλεκτρική φόρτιση των οχημάτων και την βελτιστοποίηση των διαδρομών τους.

Η εφαρμογή που δημιουργήθηκε για τους τακτικούς χρήστες αυτοκινήτων, λειτουργεί σαν ένας πραγματικός σύντροφος οδήγησης. Παρέχει ήδη στους χρήστες τη δυνατότητα να πληρώσουν για στάθμευση (στο δρόμο ή σε χώρους στάθμευσης), να κλείσουν χώρο στάθμευσης σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και αεροδρόμια, να απολαύσουν εξυπηρέτηση στον χώρο στάθμευσης με παρκαδόρο και να περνούν αμέσως τα διόδια με την παρεχόμενη κάρτα, όλα σε έναν ενιαίο μηνιαίο λογαριασμό. Αυτές οι υπηρεσίες είναι προσβάσιμες από ένα smartphone και στην οθόνη των αυτοκινήτων του Groupe PSA που είναι εξοπλισμένα με έξυπνα συστήματα πλοήγησης.

Κάρτα Φόρτισης

Η κάρτα φόρτισης επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν και να έχουν πρόσβαση σε σταθμούς φόρτισης που είναι συμβατοί με το όχημά τους. Εκτός από την ολοκληρωμένη χαρτογράφηση, κάνει μια προεπιλογή με βάση την απόσταση, καθώς και την ταχύτητα και την χρέωση της φόρτισης. Μόλις επιλεγεί ο σταθμός, η εφαρμογή καθοδηγεί το χρήστη σε αυτόν, εμφανίζοντας την καλύτερη διαδρομή απευθείας στην οθόνη του αυτοκινήτου ή μέσω ενός smartphone.

Με περισσότερες από 85.000 θέσεις φόρτισης τον Ιανουάριο του 2019, η Free2Move Services διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο δημόσιων σταθμών φόρτισης στην Ευρώπη.

Σχεδιαστής Διαδρομών

Συμπληρώνοντας την κάρτα φόρτισης, ο Σχεδιαστής Διαδρομών προτείνει την καλύτερη διαδρομή στους οδηγούς με βάση την ανάλυση της υπολειμματικής αυτονομίας του οχήματος και της χρήσης του (ταχύτητα, κλιματισμός, κλπ.). Οι χρήστες μπορούν να προετοιμάσουν τη διαδρομή τους, να καθοδηγηθούν και να βεβαιωθούν ότι σταματούν στους σταθμούς φόρτισης όποτε είναι απαραίτητο. Ο Σχεδιαστής Διαδρομών προσφέρει στους οδηγούς σιγουριά, επιτρέποντάς τους να επιλέξουν τη βέλτιστη διαδρομή, με κατάλληλους σταθμούς φόρτισης και να εκτιμήσουν τη διάρκειά της, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου φόρτισης.

Οι νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες με το λανσάρισμα των νέων ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Groupe PSA το 2019.

Οι υπηρεσίες Free2Move βασίζονται σε μια ψηφιακή πλατφόρμα που δημιουργήθηκε από το Groupe PSA και την Capgemini, η οποία προσφέρει πολλές συνδεδεμένες υπηρεσίες σε κατασκευαστές και οδηγούς.

 

Προηγούμενο άρθροΦαντασθείτε κάποιo Netflix ή Spotify στην προσφορά αυτοκινήτων
Επόμενο άρθροΤο Polestar 2 δείχνει την ηλεκτρική του φύση