Ποια είναι η φόρμουλα επιτυχίας της BYD στην Ευρώπη; Μάθετε στην Executive Session στις Fleet Europe Days 2023, στις 23 Νοεμβρίου στην Πορτογαλία.

Η Ευρώπη βρίσκεται στο επίκεντρο της καινοτομίας και του διεθνούς ανταγωνισμού για τις παγκόσμιες μάρκες αυτοκινήτων και η BYD κερδίζει την προσοχή των ευρωπαίων καταναλωτών.

Η κινεζική μάρκα αυτοκινήτων κατακτά την Ευρώπη με τη σειρά ηλεκτρικών οχημάτων της που στοχεύουν σε μηδενικές εκπομπές. Αν θέλετε να μάθετε πώς βλέπει η BYD τον μελλοντικό της οδικό χάρτη στην Ευρώπη, παρακολουθείστε την κεντρική συνέντευξη του Michael Shu της BYD Europe στις Fleet Europe Days 2023.

Ο Michael Shu, Διευθύνων Σύμβουλος της BYD Europe, θα ανέβει στη σκηνή για να εξετάσει τις σημαντικές αλλαγές στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία και τον κλάδο στόλου, προβλέποντας σημαντικές αλλαγές και τις δεξιότητες που απαιτούνται στο μέλλον.

Η μεγάλη κινεζική βιομηχανία οχημάτων νέας ενέργειας (NEV) BYD επεκτάθηκε στην Ευρώπη γρήγορα, από τη Νορβηγία μέχρι την Ουγγαρία, διαθέτοντας σήμερα πάνω από 140 καταστήματα σε 15 ευρωπαϊκές χώρες. Σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά στόλου και κινητικότητας, όπου οι πελάτες αναζητούν οικονομικά ηλεκτρικά οχήματα (EV), ο Michael Shu θα αναλύσει τα απαραίτητα στοιχεία επιτυχία;.

Ο Michael Shu θα επικεντρωθεί στη σημασία των εταιρικών σχέσεων με τους πελάτες, παρέχοντας βασικές γνώσεις για τον καθορισμό του καλύτερου σχεδίου κινητικότητας και στόλου το 2024. Η κεντρική συνέντευξη θα βοηθήσει στην πρόβλεψη του μελλοντικού περιβάλλοντος στόλου στην Ευρώπη, που θα διαμορφωθεί από την καινοτομία και τη βιωσιμότητα.

Στις 22 και 23 Νοεμβρίου, οι Fleet Europe Days 2023 θα συγκεντρώσουν τους αρμόδιους λήψης αποφάσεων των μεγαλύτερων πολυεθνικών στόλων της Ευρώπης, στην Λισαβόνα. Θα συναντηθούν με στελέχη του κλάδου Fleet & Mobility, θα εξετάσουν στρατηγικές, θα ενημερωθούν  για τις τάσεις του κλάδου και θα συζητήσουν τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες.

Μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχετε στην BYD Executive Session στις Fleet Europe Days 2023.

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα εδώ: https://www.fleeteuropedays.com/fleeteuropeconference/

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ: https://nexuscommunication.brella.io/join/feudays2023/tickets

Προηγούμενο άρθροΟικονομικά αποτελέσματα Nissan α’ εξαμήνου 2023
Επόμενο άρθροΤο νέο αμιγώς ηλεκτρικό premium MPV Volvo EM90