Η Ford παρέχει δωρεάν υπηρεσίες συνδεσιμότητας

Η Ford προσφέρει υπηρεσίες συνδεσιμότητας οχημάτων δωρεάν στους ευρωπαίους πελάτες της, επιτρέποντάς τους να ελέγχουν και να παρακολουθούν βασικά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων τους από το smartphone τους. 

Οι οδηγοί έχουν πρόσβαση σε συνδεδεμένα χαρακτηριστικά του οχήματος χρησιμοποιώντας την εφαρμογή FordPass, η οποία επιτρέπει μια σειρά υπηρεσιών εξ αποστάσεως, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου καλής λειτουργίας του οχήματος, της στάθμης καυσίμου και λαδιού, της εμβέλειας, καθώς και του κλειδώματος και ξεκλειδώματος των θυρών.

Προηγουμένως, οι συνδεδεμένες υπηρεσίες οχημάτων ήταν διαθέσιμες σε νέους ιδιοκτήτες ως διετής δοκιμαστική συνδρομή. Η Ford έχει πλέον καταργήσει τα τέλη συνδρομής για τις περισσότερες από τις συνδεδεμένες υπηρεσίες της, εξοικονομώντας δυνητικά στους οδηγούς έως και 600 ευρώ κατά τη διάρκεια ζωής του οχήματος.

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής FordPass

Με την εφαρμογή FordPass οι οδηγοί μπορούν να εκκινήσουν τον κινητήρα του οχήματός τους από μακριά, να θέσουν το κλιματιστικό σε μια άνετη θερμοκρασία πριν ξεκινήσουν – χρήσιμο για αποπαγοποίηση του παρμπρίζ σε παγωνιά.

Οι ειδοποιήσεις push και οι ειδοποιήσεις λειτουργίας οχήματος της εφαρμογής επισημαίνουν τυχόν προβλήματα που απαιτούν την προσοχή του οδηγού, όπως χαμηλή πίεση ελαστικών ή καμένος λαμπτήρας. Η εφαρμογή FordPass μπορεί επίσης να δείξει την ακριβή τοποθεσία του οχήματος, οπότε οι οδηγοί δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου τους σε έναν πολυσύχναστο χώρο στάθμευσης.

Το να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν από απόσταση το όχημά τους βοηθά τους οδηγούς που παρέλειψαν να το ασφαλίσουν μετά την απομάκρυνσή τους ή εάν θέλουν να επιτρέψουν την πρόσβαση σε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας χωρίς κλειδί.

Οι κάτοχοι μπορούν να δουν και να κατεβάσουν πρόσφατες διαδρομές για να αναλύσουν καλύτερα τη χρήση και το κόστος καυσίμου και να διεκδικήσουν τη χιλιομετρική αποζημείωση. Οι διαδρομές μπορούν επίσης να προβληθούν σε χάρτη για να εντοπισθούν τα σημεία όπου υπήρξαν απότομα φρεναρίσματα ή επιταχύνσεις, για πιο αποτελεσματική οδήγηση.

Το FordPass παρέχει υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης, με αυτόματο συντονισμό οδικών περιπολιών για να μπορέσουν οι οδηγοί να συνεχίσουν το ταξίδι τους το συντομότερο δυνατό. Η εφαρμογή FordPass στέλνει πληροφορίες θέσης και διάγνωσης οχήματος στην υπηρεσία οδικής βοήθειας και δίνει στους οδηγούς τη δυνατότητα να δουν πού βρίσκεται η περιπολία και πόσο γρήγορα θα φτάσει.

Χαρακτηριστικά για ηλεκτροκίνητα οχήματα

Το FordPass προσφέρει πρόσθετα χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες ηλεκτροκίνητων οχημάτων (EV), όπως τα νέα Kuga Plug-In Hybrid και Explorer Plug-In Hybrid.

Εκτός από πληροφορίες σχετικά με τη φόρτιση της μπαταρίας και την ηλεκτρική εμβέλεια, η εφαρμογή FordPass βοηθά τους ιδιοκτήτες EV να επωφεληθούν των εκτός ωρών αιχμής τιμών ηλεκτρικής ενέργειας, επιτρέποντάς τους τον προγραμματισμό της φόρτισης του οχήματος. Οι χρήστες του FordPass μπορούν επίσης να ορίσουν μια ώρα αναχώρησης, να θερμαίνουν ή να δροσίζουν την καμπίνα με το όχημα στην πρίζα, επιτρέποντας την βέλτιστη δυνατή φόρτιση της μπαταρίας τους. Η εφαρμογή FordPass περιλαμβάνει επίσης ένα σύστημα εντοπισμού σταθμού φόρτισης για να βοηθήσει τον οδηγό κατά τη διαδρομή. Après avoir commandé Kamagra en ligne https://pilemeds.com/commander-kamagra-moins-cher.html , vous pouvez être sûr que vos données personnelles sont protégées par la législation et Secure Socket Layer de 128 bits – c’est une garantie du niveau de confidentialité sûr lors de la vente.

Η εφαρμογή παρέχει ανατροφοδότηση σχετικά με τη χρήση καυσίμου και ηλεκτρικής ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης της ανακτώμενης μέσω αναγεννητικής πέδησης ενέργειας και της διανυθείσας απόστασης με χρήση μόνον ηλεκτρικής ισχύος, ενθαρρύνοντας αποτελεσματικές συμπεριφορές οδήγησης για εξοικονόμηση καυσίμου και μείωση εκπομπών CO2.

 

Προηγούμενο άρθροFiat Panda: 40 χρόνια περιβαλλοντολογικής ευαισθησίας
Επόμενο άρθροΗ bp ventures επενδύει 5 εκατ. δολάρια στην Satelytics