Ferrari GTC4Lusso T

Η Ferrari αποφάσισε να συμμετάσχει στην ACEA -Ένωση Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτων- και προστέθηκε από την 1η Ιανουαρίου 2020 στις εταιρείες μέλη της.

Η ACEA είναι ο συνήγορος της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ευρώπη, αντιπροσωπεύοντας κατασκευαστές επιβατικών αυτοκινήτων, βαν, φορτηγών και λεωφορείων με εργοστάσια παραγωγής στην ΕΕ.

Με την προσθήκη της ιταλικής βιομηχανίας αυτοκινήτων πολυτελείας, Ferrari, η ACEA αριθμεί τώρα 16 μέλη. Αυτά είναι οι BMW Group, CNH Industrial, DAF Trucks, Daimler, Ferrari, Fiat Chrysler Automobiles, Ford Ευρώπης, Honda Motor Europe, Hyundai Motor Europe, Jaguar Land Rover, PSA Group, Renault Group, Toyota Motor Europe, Volkswagen Group, Volvo Cars και Volvo Group.

Η συμμετοχή της Ferrari τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου, μετά από έγκριση στο τέλος του περασμένου έτους από το διοικητικό συμβούλιο της ACEA, το οποίο απαρτίζεται από τους διευθύνοντες συμβούλους των εταιρειών-μελών της.

H Ferrari, CEO της οποίας από τον Ιούλιο του 2018 είναι ο Louis C. Camilleri, διαθέτει αυτή τη στιγμή 11 μοντέλα!: Ferrari 812 GTS, F8 Spider, Portofino, Roma, F8 Tributo, SF90 Stradale, 488 Pista, Pista Spider, 812 Superfast, GTC4Lusso, GTC4Lusso T. Το τελευταίο είναι το πρώτο τετραθέσιο που τροφοδοτείται από κινητήρα V8.

Το λογότυπο της Ferrari με το εμβληματικό άλογο Prancing συμβολίζει την ιταλική πολυτέλεια, την αποκλειστικότητα, τις επιδόσεις, το σχεδιασμό και την ποιότητα σε όλο τον κόσμο.

Προηγούμενο άρθροΠαραιτήθηκε ο Luca de Meo, πρόεδρος της SEAT ο Carsten Isensee
Επόμενο άρθροΝέα, ελαφριά τεχνολογία ηχομόνωσης από τη Nissan στη CES 2020