Η Fiat Chrysler Automobiles N.V. (FCA) ανακοίνωσε τον διορισμό του Carl Smiley ως Chief Purchasing & Supply Chain Officer. Ο κ. Smiley θα συμμετέχει επίσης στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Ομίλου (GEC), το υψηλότερο διοικητικό όργανο της FCA.

Ο Carl Smiley έχει σημαντική εμπειρία στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, μέχρι πρότινος ήταν ήταν πρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Magna Steyr Asia. Έχει εργαστεί ως Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Ασίας-Ειρηνικού για την TE Connectivity από το 2012. Πριν από αυτό, διατήρησε διάφορους παγκόσμιους ηγετικούς ρόλους στη Magna Steyr, συμπεριλαμβανομένου του Vice President Operations and Purchasing Ασίας της Magna Powertrain.

“Ο Carl προσφέρει σημαντική παγκόσμια εμπειρία στην FCA και στο GEC τόσο για την επιχειρησιακή λειτουργία όσο και ως αποδεδειγμένος business leader στην αυτοκινητοβιομηχανία”, δήλωσε ο CEO της FCA, Mike Manley. “Καθώς προχωρούμε στο νέο έτος, ενισχύουμε την ομάδα των εκτελεστικών ηγετών της εταιρείας και διευρύνουμε παράλληλα τις αρμοδιότητες του GEC, προσθέτοντας τη λειτουργία διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού”.

Πριν από την είσοδό του στη Magna Steyr, ο κ. Smiley κατείχε θέσεις αυξημένης ευθύνης στον τομέα της μηχανικής, της ποιότητας των προμηθευτών και των αγορών της στη General Motors στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό και την Κίνα.

Παράλληλα, οι ευθύνες του Scott Thiele θα επεκταθούν, καθώς αναλαμβάνει το ρόλο του επικεφαλής της αλυσίδας εφοδιασμού στη Βόρεια Αμερική, πέραν της τρέχουσας θέσης του ως επικεφαλής αγορών της Βόρειας Αμερικής.

“Ο Scott έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο για την παγκόσμια συνοχή στις λειτουργίες των προμηθειών μας τα τελευταία χρόνια. Τώρα, θα επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην προώθηση της καινοτομίας και την εντατικοποίηση της συνεργασίας με τους προμηθευτές μας στην περιοχή της Βόρειας Αμερικής. Επίσης, θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στη συνεχή ανάπτυξη της βορειοαμερικανικής μας αλυσίδας εφοδιασμού”, δήλωσε ο Mike Manley.

Προηγούμενο άρθροΟ Pierre Lahutte πρόεδρος του Συμβουλίου Εμπορικών Οχημάτων της ACEA
Επόμενο άρθροΔύο νέες εκδόσεις του Nissan LEAF 3.ZERO