Το Europcar Mobility Group βοηθά τις εταιρείες να προσαρμοστούν στον COVID-19. Συγκεκριμένα, η ευέλικτη μακροπρόθεσμη μίσθωση Europcar B2B σχεδιάστηκε για να βοηθήσει την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες μετά το πρώτο κύμα της πανδημίας.

Αντί να δεσμεύονται με leasing ορισμένου χρόνου, οι πελάτες της Europcar μπορούν να κρατούν τα ενοικιαζόμενα οχήματα για όσο διάστημα επιθυμούν, με απόλυτη ευελιξία.

Μετά το πρώτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού, η ευελιξία και η ικανότητα προσαρμογής πολλών εταιρειών στην Ευρώπη δοκιμάζεται έντονα. Καθώς η οικονομία κινείται προς μια νέα κανονικότητα, που εξακολουθεί να επηρεάζεται έντονα από την εξάπλωση και τους περιορισμούς που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις, οι εταιρείες αντιμετωπίζουν μια νέα πρόκληση – να διατηρήσουν ενεργή την επιχείρησή τους σε ένα περιβάλλον που παραμένει πολύ αβέβαιο και χαρακτηρίζεται από κυμαινόμενη ζήτηση.

Οι ευέλικτες μακροπρόθεσμες λύσεις ενοικίασης Europcar B2B ανταποκρίνονται σε αυτήν τη νέα κατάσταση. Αντί να δεσμεύουν με leasing ορισμένου χρόνου ή άμεσης αγοράς οχήματος, τα πακέτα της Europcar προσφέρουν στις εταιρείες την ευκαιρία να παραλαμβάνουν οχήματα όταν τα χρειάζονται, για όσο καιρό επιθυμούν και με απολύτως ευέλικτο τρόπο. Ο πελάτης μπορεί να νοικιάσει ένα αυτοκίνητο ή ένα βαν για ελάχιστη περίοδο 1 μηνός και μπορεί να διακόψει τη σύμβαση όταν δεν χρειάζεται πλέον το όχημα.

Αυτή η προσφορά περιλαμβάνει ευρεία επιλογή αυτοκινήτων και βαν και μεγάλη ποικιλία χιλιομέτρων. Η συντήρηση περιλαμβάνεται στην τιμή που είναι σταθερή, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να ελέγχουν τα έξοδά τους, χωρίς εκπλήξεις. Οι εταιρείες μπορούν να επιλέξουν τη διάρκεια που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους και τα αυτοκίνητα και τα βαν μπορούν να επιστραφούν χωρίς κυρώσεις, ανεξαρτήτως της περιόδου ενοικίασης, επιτρέποντάς τους έτσι να ελέγχουν τα οικονομικά τους και να προσαρμοστούν ταχέως σε νέες συνθήκες, είτε πρόκειται για έξαρση δραστηριότητας ή μείωση ζήτησης.

Ο Lluis Figueras, Professional Service Line Group Director, σχολίασε: “Εστιάζουμε στην ανάπτυξη μιας σειράς πολύ ευέλικτων, κατά παραγγελία μακροπρόθεσμων λύσεων ενοικίασης. Αυτές οι λύσεις καλύπτουν τα αυτοκίνητα και τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα και βοηθούν τις εταιρείες να προσαρμοσθούν γρήγορα και αποτελεσματικά στη ζήτηση. Φυσικά, εφαρμόζουμε επιπρόσθετα μέτρα υγιεινής για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του COVID-19, προς εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών με την ηρεμία και την ασφάλεια που χρειάζονται”.

Τα οχήματα μπορούν να παραδοθούν ή να παραληφθούν στη Γαλλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, με την προσθήκη περισσότερων χωρών στους επόμενους μήνες.

Προηγούμενο άρθροΝέα εφαρμογή “ελίν up επιβράβευση”
Επόμενο άρθροΤα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου της LeasePlan