Στις 10 Ιουνίου 2021, το Fleet Europe και η Frost & Sullivan διοργανώνουν το πρώτο Smart Mobility Conference, ένα διαδικτυακό συνέδριο αφιερωμένο στον κόσμο των νέων λύσεων εταιρικής κινητικότητας, ανοιχτό για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη που ασχολούνται με την κινητικότητα.

  • Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε και να εφαρμόσετε πολιτικές κινητικότητας;
  • Ο προϋπολογισμός κινητικότητας αποτελεί έγκυρη επιλογή;
  • Ποιές πολυτροπικές λύσεις μεταφοράς διατίθενται;
  • Πώς μπορείτε να μεταβείτε από το αυτοκίνητο παροχής στην κινητικότητα παροχής;
  • Πώς μπορεί η τεχνολογία να υποστηρίξει την εταιρική κινητικότητα;

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που θα τεθούν στο Smart Mobility Conference. Θα υπάρχουν επαφές οργανισμών και παρόχων νέων λύσεων κινητικότητας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν την αξία που δύνανται να προσφέρουν στην αγορά.

«Η αγορά μεταβάλλεται τάχιστα. Από πολλές απόψεις επιταχύνθηκε λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίσαμε πέρυσι», δήλωσε ο Franck Leveque, Εταίρος και Αντιπρόεδρος Automotive & Transportation της Frost & Sullivan.

Πράγματι, νέοι κανονισμοί οδηγούν σε μειωμένες εκπομπές άνθρακα και μειωμένη κυκλοφοριακή συμφόρηση στις πόλεις. Παράλληλα, οι απαιτήσεις των εργαζομένων αλλάζουν. Δεν επιθυμούν όλοι εταιρικό αυτοκίνητο, αλλά όλοι θα ήθελαν να επωφεληθούν μιας διαφοροποιημένης παροχής ενός φάσματος λύσεων κινητικότητας εκ μέρους των εργοδοτών τους.

Με μια σειρά μελετών περιπτώσεων, παρουσιάσεων εμπειρογνωμόνων, ανταλλαγής βέλτιστων πρακτικών, κινήσεων νεοφυών επιχειρήσεων και καινοτόμων παρόχων υπηρεσιών κινητικότητας και μέσω δικτύωσης, το Smart Mobility Conference θα σας δείξει το δρόμο προς την έξυπνη κινητικότητα.

Κύρια σημεία του προγράμματος

Αποκαλύπτοντας τα οφέλη της εταιρικής κινητικότητας

Στην εναρκτήρια συνεδρία, θα ενημερωθείτε για τη συνάφεια και τα οφέλη της εταιρικής κινητικότητας. Οι ανάγκες και οι προσδοκίες των αρμόδιων λήψης εταιρικών αποφάσεων θα συγκριθούν με τις τάσεις που ορίζουν την προσφορά των παρόχων προς κατανόηση των διαφορών και των ευκαιριών του οικοσυστήματος εταιρικής κινητικότητας.

Με τους:

  • Pim De Weerd, Global Mobility Manager της Philips και International Smart Mobility Manager του Έτους
  • Yves Helven και Steven Schoefs του Smart Mobility
  • και εκπρόσωπος της Frost & Sullivan

Κάνοντας πραγματικότητα την Κινητικότητα ως Υπηρεσία

Η Κινητικότητα ως Υπηρεσία (MaaS) υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια και χάρη στην τεχνολογία έχει επιταχυνθεί η απρόσκοπτη πρόσβαση σε ποικιλία επιλογών κινητικότητας και έχουν προκύψει διάφορες πλατφόρμες MaaS. Αλλά πρέπει ακόμη να γίνουν πολλά. Σε αυτήν τη συνεδρία θα ρίξουμε μια νέα ματιά στον τρόπο αντιμετώπισης της MaaS σε εταιρικό περιβάλλον.

Εντοπισμός κοινών εταιρικών απαιτήσεων για τη MaaS

Με τους:

  • David Omodei, Senior Procurement Engagement Manager της Microsoft
  • Laurent De Cock, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού Μπενελούξ, Γαλλίας, Μαυρίκιου της Accenture

Κινήσεις καινοτομίας Smart Mobility

Κάτι νέο στον χώρο της εταιρικής κινητικότητας. Εντοπισμός καινοτομίας Εταιρικής Κινητικότητας μέσω παρουσιάσεων 7 λεπτών από start-up και πρωτοπόρους του κλάδου, με τις πιο πρόσφατες λύσεις κινητικότητας.

Συντονιστής ο Sven Van Rossum, Επικεφαλής Καινοτομίας της Smart Mobility

Εταιρική κινητικότητα ως παροχή

Η κινητικότητα θεσμοθετείται ως μέρος καινοτόμων στρατηγικών παροχών. Η διαδικασία ανταμοιβών εξετάζει ευέλικτα συστήματα παροχών, όπου οι εργαζόμενοι επιλέγουν τις παροχές που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής και την οικογενειακή τους κατάσταση. Και η κινητικότητα είναι μια από τις πιο ελκυστικές. Σε αυτήν τη συνεδρία θα αναλυθεί ο τρόπος με τον οποίο η Εταιρική Κινητικότητα υποστηρίζει την αποτελεσματικότητα, τη βιωσιμότητα και την ευημερία των εργαζομένων.

Λύσεις εταιρικής κινητικότητας κατάλληλες για εσάς

Η τεχνολογία επιτρέπει τη δημιουργία ευφυούς και κατά παραγγελία κινητικότητας. Αλλά πώς να συνδυαστεί αυτό με προγράμματα στόλου και, ακόμη πιο σημαντικό, πώς να θεσπιστεί ένα έξυπνο επίπεδο κινητικότητας; Σε αυτήν τη συνεδρία θα μάθετε ποια υπηρεσία κινητικότητας ταιριάζει στο εταιρικό σας πρόγραμμα και πώς η τεχνολογία μπορεί να ξεκλειδώσει την εταιρική κινητικότητα.

Μια περιήγηση με τον Jarno Pajunen, Global Category Manager Fleet & Travel της Nokia και κάτοχο βραβείου Smart Mobility of the Year 2019

Αποκτήστε εδώ τα εισιτήριά σας!

Προηγούμενο άρθροΗ τρίτη γενιά του Qashqai στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΙσπανία: Όριο ταχύτητας 30 χλμ στους αστικούς δρόμους