Η DriveTech ανακοίνωσε την ανάθεση των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Νέων Δραστηριοτήτων, στον τομέα του επαγγελματικού στόλου, στην Emma Loveday.

Η DriveTech παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου οδηγών για επιχειρήσεις: μείωση του κινδύνου του οδηγού, αύξηση της οδικής ασφάλειας και βελτίωση της αποτελεσματικότητας του στόλου.

Η κ. Loveday εντάσσεται στην εταιρεία προερχόμενη από την Thames Water Utilities όπου ήταν υπεύθυνη διαχείρισης επαγγελματικού οδικού κινδύνου, ελέγχοντας την οδική ασφάλεια περισσότερων από 3.000 εργαζόμενους. Ο στόλος περιελάμβανε μια ευρεία γκάμα οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων 4×4, βυτιοφόρων, μηχανημάτων εργοστασίων και LCV. Κατά τη διάρκεια της θητείας της, πέτυχε μείωση 20% στα περιστατικά ατυχημάτων, με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση του κόστους ατυχημάτων και ασφαλίστρων και τη βελτίωση της αντίληψης και της συνολικής κουλτούρας οδικής ασφάλειας της επιχείρησης.

Προηγουμένως, η Emma Loveday κατείχε παρόμοια θέση στην Mitie Group PLC, η οποία διαχειρίζεται έναν από τους μεγαλύτερους επαγγελματικούς στόλους του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Προηγούμενο άρθροΔοκιμή αυτόνομου ride-hailing Mercedes-Benz – Bosch
Επόμενο άρθροMitsubishi L200 6ης γενιάς, σκληροτράχηλο και ανθεκτικό