Η ΕΛΙΝΟΙΛ, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, έλαβε την τιμητική διάκριση True Leader στα βραβεία της ICAP που πραγματοποιήθηκαν στις 20 Δεκεμβρίου. Οι επιδόσεις της ΕΛΙΝΟΙΛ την κατατάσσουν σε μια ολιγομελή ομάδα εταιρειών οι οποίες για το 2017 κάλυπταν ταυτόχρονα πολλαπλά και δύσκολα κριτήρια που έχουν θεσπιστεί, κόντρα στην αβεβαιότητα και εν μέσω αρνητικών συγκυριών.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στις επιδόσεις της για το 2017, ο όμιλος της ΕΛΙΝΟΙΛ κατατάχθηκε στην 82η θέση έναντι της 89ης θέσης το 2016 ως προς την κερδοφορία EBITDA, παρουσίασε αύξηση προσωπικού, ήταν στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου της, βάσει τζίρου, και είχε υψηλό Credit Score (αξιολόγηση Πιστοληπτικής Ικανότητας). Το βραβείο για την ΕΛΙΝΟΙΛ παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Αληγιζάκης.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ, γνωστότερη ως ελίν, ιδρύθηκε το 1954 και αποτελεί μια από τις δυναμικότερες εταιρείες εμπορίας καυσίμων στην Ελλάδα με πανελλαδικό δίκτυο 620 πρατηρίων. Η μακροβιότερη ελληνική εταιρεία καυσίμων δραστηριοποιείται στον χώρο των πρατηρίων καυσίμων, στον εφοδιασμό σκαφών αναψυχής, βιομηχανικών μονάδων και ποντοπόρου ναυτιλίας με υγρά – στερεά καύσιμα και λιπαντικά, καθώς και στις υπηρεσίες θέρμανσης οικιών και κτηρίων. Με γνώμονα την υπεύθυνη δραστηριότητα απέναντι στον άνθρωπο, το περιβάλλον και την κοινωνία, η εταιρεία αναπτύσσεται παραμένοντας συνεπής στις αρχές της για ήθος, αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία και κορυφαία ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.

Προηγούμενο άρθροΤο σύστημα αποφυγής συγκρούσεων Mobileye βελτιώνει την οδηγική συμπεριφορά
Επόμενο άρθροΟι τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον της κινητικότητας