Η Cox Automotive επεκτείνει σημαντικά την παροχή υπηρεσιών πλήρους κύκλου ζωής οχημάτων με την εξαγορά της παρόχου υπηρεσιών οχημάτων C Walton Ltd (CWL).

Η Cox Automotive είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός παροχής υπηρεσιών στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, παρέχοντας ένα πλήρες σύνολο προϊόντων και υπηρεσιών. Η εταιρεία διεθνώς έχει περισσότερους από 40.000 πελάτες αυτοκινήτων σε πέντε ηπείρους.

Η εξαγορά θα αυξήσει σημαντικά τόσο την κλίμακα όσο και το εύρος των υπηρεσιών οχημάτων σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, που η Cox Automotive UK μπορεί να προσφέρει σε νέους πελάτες για την υποστήριξη προγραμμάτων φυσικής και ηλεκτρονικής δημοπρασίας.

Η CWL δραστηριοποιείται σε τρεις τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης τις δραστηριότητες δοκιμών και εκδηλώσεων της CWL.

Η CWL προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών διαχείρισης στόλου και υποστήριξης οχημάτων σε μαζική κλίμακα, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας (πλύσιμο, βαφή, απεικόνιση) καινούργιων και μεταχειρισμένων οχημάτων και ανακατασκευής (πλήρη επισκευή αμαξώματος), υπηρεσιών εξόδου από στόλο, συμπεριλαμβανομένων επιθεωρήσεων και ΚΤΕΟ, logistics και αποθήκευσης, καθώς και μιας σειράς υπηρεσιών κύκλου ζωής για αυτοκίνητα, βαν και φορτηγά και πλήρη υποστήριξη ηλεκτρικών οχημάτων.

Φωτογραφία: Cox Automotive

 

Προηγούμενο άρθροΟι πωλήσεις στην Κίνα μειώθηκαν κατά 79% τον Φεβρουάριο
Επόμενο άρθροCitroën Berlingo 3ης γενιάς: 200.000 πωλήσεις