Η ευέλικτη εφαρμογή μίσθωσης ChangeMyCar της Athlon επέκτεινε την προσφορά της με επιλογή ηλεκτρικού ποδηλάτου: Ευέλικτη χρήση leasing αυτοκινήτου και ηλεκτρονικού ποδηλάτου σε μία μόνο συνδρομή.

Οι εργαζόμενοι στην Ολλανδία μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον προϋπολογισμό κινητικότητας στην εφαρμογή για να συνδυάσουν τους δύο τρόπους μεταφοράς. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόζουν τις προτιμήσεις τους κάθε μήνα, ώστε να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες τους.

Το e-bike της ChangeMyCar κατασκευάζεται από την VanMoof. Η Athlon επέλεξε το VanMoof Electrified S2 για τον σχεδιασμό του και επειδή αυτά τα e-Bikes είναι εναλλάξιμα και υψηλής ποιότητας.

Η Athlon, που εξαγοράστηκε το 2016 από τη Daimler AG, είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές χρηματοδοτικής μίσθωσης οχημάτων και διαχείρισης στόλου στην Ευρώπη, με ιστορία που ξεπερνά τα 100 χρόνια.

Το e-Bike προστέθηκε ως απάντηση στη ζήτηση των πελατών, λέει ο Niels van den Hoogen, Εμπορικός Διευθυντής της Athlon Nederland. “H ChangeMyCar κάνει ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός για τους εργοδότες και τους εταιρικούς οδηγούς και δίνει μια πρόσθετη διάσταση στην παραδοσιακή μίσθωση. Ο αριθμός των χρηστών συνεχίζει να αυξάνεται από την έναρξή της, η οποία προσφέρει πολλά περιθώρια ανάπτυξης. Η προσθήκη του e-Bike είναι το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή”.

Ο Paul Bouwmeester, Διευθυντής Καινοτομίας και συνιδρυτής της ChangeMyCar δήλωσε: «Παρατηρούμε μια σταθερή αύξηση της ζήτησης για τη λύση ευέλικτης εταιρικής μίσθωσης. Ως προϊόν, η ChangeMyCar ήταν αρχικά μια προσθήκη στο μίσθιο αυτοκίνητο, αλλά μετατρέπεται γρήγορα σε εναλλακτική λύση για το σύνολο του μισθωμένου στόλου. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε μια απαίτηση για μια λύση που να υπερβαίνει την ευελιξία υπό τη μορφή οχήματος. Επιπλέον, οι νέοι ολλανδικοί φορολογικοί κανονισμοί καθιστούν τα μισθωμένα ηλεκτρικά ποδήλατα μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επιλογή για τους εργαζόμενους.

Προηγούμενο άρθροKia XCeed: ένα μεταμφιεσμένο γερμανικό σπορ cross-over
Επόμενο άρθροΔέσμευση της Ελλάδας για μετάβαση σε οικονομία χαμηλού άνθρακα