Η CarCloud της Leasys και στην Ισπανία

Η Leasys, μάρκα του ομίλου Stellantis και θυγατρική της FCA Bank, συνεχίζει να αναπτύσσεται στην Ευρώπη και ανακοίνωσε την προσφορά της CarCloud στην Ισπανία.

Έτσι, η Ισπανία γίνεται η τρίτη ευρωπαϊκή χώρα στην οποία λειτουργεί η CarCloud της Leasys. Η υπηρεσία, εμπνευσμένη από την οικονομία των συνδρομών, ήταν η πρώτη συνδρομή αυτοκινήτου στην Ιταλία, όπου υπήρξε εξαιρετικά επιτυχής από την κυκλοφορία της τον Οκτώβριο του 2019. Στην πραγματικότητα, μέχρι σήμερα έχει προσελκύσει περισσότερους από 16.000 συνδρομητές μέσω 12 συνδρομητικών επιλογών, συμπεριλαμβανομένης μιας προσφοράς για EV (e-CarCloud).

Τον Νοέμβριο του 2020, η CarCloud κυκλοφόρησε επίσης στη Γαλλία με διάφορα πακέτα, επιβεβαιώνοντας τη τη δημοτικότητά της σε ιδιώτες και επαγγελματίες.

Η πρωτοποριακή συνδρομή αυτοκινήτου, η οποία μπορεί να διαχειρίζεται εντελώς online, προσφέρεται στην Ισπανία με τέσσερα πακέτα: Urban (Fiat 500 Hybrid, Peugeot 208, Citroën C3), Life (Fiat Tipo, Peugeot 2008), Family (Opel Grandland, Peugeot 3008 ), και Hybrid (Jeep® Renegade και Compass PHEV).

Η συνδρομητική υπηρεσία Leasys είναι ευέλικτη, μηνιαία ανανεώσιμη (έως 12 μήνες κατ’ ανώτατο όριο) και διαχειρίσιμη μέσω διαδικτύου, με μεγάλη ποικιλία οχημάτων. Επιπλέον, δεν υπάρχουν κυρώσεις σε περίπτωση ακύρωσης.

Προηγούμενο άρθροΤο Qashqai ξεπέρασε τις 10.000 παραγγελίες στην Ευρώπη
Επόμενο άρθροΗ KINTO Share με το νέο Mirai στη Σουηδία