Η Bynx, παγκόσμια προμηθεύτρια λύσεων διαχείρισης στόλου και κινητικότητας, έχει κυκλοφορήσει το v12.8 της πλατφόρμας της για να προετοιμάσει το έδαφος για την κινητικότητα του μέλλοντος. Επίσης, νέες εφαρμογές προστίθενται στο χαρτοφυλάκιο λύσεών της.

Παράλληλα με τις βελτιώσεις στην Πύλη Πελατών, το Bynx v12.8 προσθέτει νέες λειτουργίες συντήρησης στην εφαρμογή Bynx Driver και γρηγορότερες κρατήσεις για τους πελάτες ενοικίασης. Μια νέα διεπαφή χρήστη για τις εμπορικές πωλήσεις βελτιώνει το εργαλείο remarketing.

Αλλαγές χωρίς προηγούμενο

Όπως αναφέρει ο Gary Jefferies, διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Bynx: “Όλα αυτά είναι λογικά, καθώς κινούμαστε στο περιβάλλον της κινητικότητας του μέλλοντος. Προχωρούμε με αυτές τις αλλαγές ώστε οι πελάτες να μπορούν να εκμεταλλευθούν κάθε νέα ευκαιρία, ενώ θα μπορούν παράλληλα να διαχειρίζονται τα εμπορικά περιουσιακά στοιχεία”.

Επιπλέον, η Bynx υποστηρίζει πλήρως ψηφιακές φορολογικές πρωτοβουλίες (όπως αυτές του HMRC του Ηνωμένου Βασιλείου), βελτιώσεις στη διαχείριση χρηματοδότησης από τρίτους και δυνατότητες αναφορών.

Μια νέα εφαρμογή Ελέγχου για τους χρήστες της Bynx (διαθέσιμη για Android στο Google Play) επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργούν εκ του μακρόθεν μια σειρά από αναφορές επιθεώρησης οχημάτων και στοιχείων ενεργητικού.

Προηγούμενο άρθρο4o Thessaloniki Auto Festival
Επόμενο άρθροΣυμβουλές από το Ι.Ο.ΑΣ. για ένα ασφαλές ταξίδι