Η βρετανική startup Wrisk θα παρέχει ασφάλιση για αυτοκίνητα BMW και Mini, λανσάροντας μια δωρεάν επταήμερη ασφαλιστική προσφορά, ώστε οι νέοι κάτοχοι των αυτοκινήτων αυτών να εξετάσουν με την ησυχία τους τις επιλογές που τους προσφέρει.

Η Wrisk είναι μια εφαρμογή που απευθύνεται σε καταναλωτές και θα δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες να αγοράσουν και να διαχειριστούν πολλαπλά είδη ασφάλισης σε ένα ενιαίο πλάνο. Η εταιρία ολοκλήρωσε πρόσφατα μια αύξηση κεφαλαίου μέσω crowdfunding, επιτυγχάνοντας τον στόχο της των £ 500.000 σε μόλις δύο ημέρες.

Η πλατφόρμα Wrisk αναπτύχθηκε στο Εργαστήριο Τεχνολογικής Καινοτομίας της BMW, το 2016. Το Εργαστήριο παρέχει την ευκαιρία σε startup επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αρχική φάση να συνεργαστούν με τα εμπορικά τμήματα της BMW Group UK. Απευθύνεται σε εταιρείες με ανατρεπτικά επιχειρηματικά μοντέλα ή νέες τεχνολογίες που θα μπορούσαν να ωφελήσουν τους πελάτες της BMW.

Ο Niall Barton, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Wrisk, δήλωσε: “Ο ασφαλιστικός κλάδος δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κοινού που γνωρίζει και χρησιμοποιεί τις σύγχρονες τεχνολογικές και ψηφιακές εξελίξεις. Η Wrisk είναι η νέα άφιξη στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι κινούμαστε γρήγορα και καινοτομούμε με ταχύτητα. Σε έναν κόσμο όπου η ευκολία και η άνεση κυριαρχούν, αυτό είναι ανεκτίμητο – επαναδημιουργούμε την ασφάλιση για να ανταποκρίνεται στον τρόπο που ο καταναλωτής θέλει να αλληλεπιδρά με τον ασφαλιστή του, λαμβάνοντας υπ΄όψιν τους δικούς του όρους” .

Ο Steve Cann, Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Λύσεων της BMW Financial Services (GB) Ltd, δήλωσε: “Είτε μας αρέσει, είτε όχι, η αγορά έχει αλλάξει δραστικά τα τελευταία δέκα χρόνια. Έχουμε περάσει από τα πολύ παραδοσιακά μέσα παροχής ασφάλισης, στις online διαδικασίες. Η παροχή υπηρεσιών κατά παραγγελία είναι αυτή που εξυπηρετεί σήμερα τον χρήστη”.

Προηγούμενο άρθροΤο Nissan GT-R50 από την Italdesign στο Nissan Crossing
Επόμενο άρθροDrones και ποδήλατα: εναλλακτικές λύσεις για παράδοση