Η εφαρμογή Beat επεκτείνεται περαιτέρω στη Λατινική Αμερική. Ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της στο Μπουένος Άϊρες στην Αργεντινή και σε εννέα ακόμα πόλεις στο Μεξικό και την Κολομβία, όπου ήδη έχει παρουσία.

Πέραν του Μπουένος Άϊρες η Beat προσφέρεται πλέον στις πόλεις Durango, Villahermosa, Querétaro, Saltillo, León, Aguascalientes και La Laguna στο Μεξικό, καθώς και Bucaramanga και Barranquilla στην Κολομβία. Με τη νέα αυτή επέκταση η Beat είναι πλέον παρούσα σε 22 πόλεις στη Λατινική Αμερική. Προσφέροντας τα καλύτερα κίνητρα για τους οδηγούς, τις καλύτερες τιμές στους επιβάτες, μια εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη εφαρμογή και μια εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, η Beat αναμένει την εγγραφή χιλιάδων οδηγών και επιβατών με το λανσάρισμά της στις νέες πόλεις.

Σήμερα, η Beat είναι κορυφαία στην έδρα της, την Ελλάδα, αλλά και στο Περού, 2η στην Κολομβία και τη Χιλή, και 3η στο Μεξικό, μέσα σε μόλις λίγους μήνες μετά την είσοδο της στην αγορά. Σχεδόν 500.000 οδηγοί είναι εγγεγραμμένοι στην εφαρμογή παγκοσμίως, ενώ περισσότεροι από 14 εκατομμύρια επιβάτες απολαμβάνουν την υπηρεσία.

“Η χρονιά κλείνει για εμάς με 200% ετήσια ανάπτυξη και αρκετές νέες πόλεις. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την πορεία και την επέκτασή μας στις άκρως ανταγωνιστικές αγορές της Λατινικής Αμερικής. Με την είσοδό μας σε όλο και περισσότερες πόλεις στοχεύουμε να προσφέρουμε μια προσιτή, βολική και ασφαλή επιλογή μεταφοράς σε ακόμα περισσότερους επιβάτες και οδηγούς”, δήλωσε ο CEO της Beat, Νίκος Δρανδάκης. “Η πρόθεσή μας είναι να γίνουμε η κυρίαρχη υπηρεσία ride-hailing της Λατινικής Αμερικής τα επόμενα χρόνια, παρέχοντας την καλύτερη εμπειρία μεταφοράς σε προσιτές τιμές”, συμπλήρωσε.

Η εταιρεία διατηρεί γραφεία σε όλες τις αγορές που λειτουργεί (Amsterdam, Lima, Santiago, Bogotá, Mexico City), με πιο πρόσφατο αυτό στο Μπουένος Άϊρες. Τα κεντρικά γραφεία της Beat παραμένουν στην Αθήνα, όπου εργάζονται οι μισοί από τους 750 εργαζομένους της. Παράλληλα, η Beat εγκαινίασε πρόσφατα ένα Tech & Engineering γραφείο στο Άμστερνταμ, που στόχο έχει να προσελκύσει ταλέντα από όλη την Ευρώπη, με έμφαση στους τομείς της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και της Μηχανικής Μάθησης (ML). Παράλληλα, εγκαινιάζει σύντομα και τα νέα της κεντρικά γραφεία στην Αθήνα, στο κτίριο “The Orbit”, επί της Λ. Κηφισίας.

“Νέες πόλεις, νέοι προορισμοί! H Beat έφτασε στην Αργεντινή για να προσφέρει στους ανθρώπους του Μπουένος Άιρες έναν νέο, καλύτερο τρόπο να μετακινούνται. #WhereNext;” έγραψε η εταιρεία στη σελίδα της στο LinkedIn (από όπου προέρχεται και η συνοδευτική φωτογραφία).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here