Για τέταρτη συνεχή χρονιά η ελληνική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Avance Rent a Car, πρόκειται να δώσει δυναμικό παρών στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB Berlin.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 8 Μαρτίου 2020 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου. Πρόκειται για την μεγαλύτερη εμπορική έκθεση Τουρισμού παγκοσμίως.

Η Avance Rent a Car θα βρίσκεται στο Stand 103 – Hall 1.1 – και είναι έτοιμη να ξεναγήσει ακόμη μία χρονιά συνεργάτες, επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και επισκέπτες από όλο τον κόσμο, στην ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει.

Με αύξηση 14,21% του κύκλου εργασιών της το 2018 και 32,33% αύξηση ενεργητικού αντίστοιχα, η εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίασης Αυτοκινήτων από το 1992 και απασχολεί περισσότερους από 250 εργαζόμενους, αναπτύσσεται πάνω από τον μέσο όρο του κλάδου της. Διαθέτει 65 σταθμούς εξυπηρέτησης σε 40 πόλεις στην Ελλάδα και σε τρεις πόλεις της Κύπρου, καθώς και desk εντός των μεγαλύτερων αεροδρομίων της ελληνικής επικράτειας.

Για τις επιδόσεις της το 2017 βραβεύθηκε από την Direction Business Network ως Greek Business Champion στους “Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας”.

Η ικανοποίηση των πελατών, η ποιότητα των υπηρεσιών καθώς και το διευρυμένο και εξειδικευμένο δίκτυο εξυπηρέτησης καθιστούν την Avance Rent a Car βασικό πυλώνα του τουριστικού προϊόντος στον κλάδο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

 

Προηγούμενο άρθροΝέο Opel Insignia GSi με Προηγμένο Σύστημα AWD
Επόμενο άρθροΠτώση ζήτησης επαγγελματικών κατά -11,5% τον Ιανουάριο