Από αριστερά, ο Marchel Koops, CCO της Athlon και ο Önder Erdem, Διευθύνων Σύμβουλος της Hedef Filo

Η εταιρεία μίσθωσης οχημάτων και επιχειρηματικής κινητικότητας Athlon συνεταιρίστηκε με την Hedef Filo, εταιρεία leasing στόλων στην Τουρκία.

Η σχέση αυτή σημαίνει πως η Athlon μέσω της Hedef Filo μπορεί πλέον να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες στην τουρκική αγορά. Στο παρελθόν η Athlon συνεργαζόταν στην Τουρκία με την Fleetcorp.

Η συνεργασία περιλαμβάνει υπηρεσίες χρηματοδοτικής μίσθωσης και παροχής συμβουλών, συντήρησης, οδικής βοήθειας, διαχείρισης ατυχημάτων και επισκευών, εξειδικευμένων εγγράφων και ασφαλίσεων και διεθνών εκθέσεων.

“Πολλές διεθνείς εταιρείες δραστηριοποιούνται στην Τουρκία, επομένως είναι μια ενδιαφέρουσα αγορά για εμάς”, δήλωσε ο Marchel Koops, CCO της Athlon.

“Με αυτήν τη συνεργασία, οι εταιρείες που εκμισθώνουν τα οχήματα τους από την Athlon σε άλλες χώρες, θα επωφεληθούν από το πλούσιο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και ποιοτικών υπηρεσιών της Hedef Filo στην Τουρκία, με διεθνή πρότυπα”, δήλωσε από την πλευρά του ο Önder Erdem, Διευθύνων Σύμβουλος της Hedef Filo (φωτο δεξιά).

Η Athlon, που εξαγοράστηκε το 2016 από την Daimler AG, έχει άμεση παρουσία σε 11 ευρωπαϊκές χώρες, αλλά παρέχει υπηρεσίες στόλου σε διεθνείς πελάτες σε περισσότερες από 20 αγορές χάρη στις συνεργασίες. Η εταιρεία διαχειρίζεται 425.000 οχήματα.

Με στόλο 20.000 συμβεβλημένων οχημάτων, η Hedef Filo είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης στόλου της Τουρκίας. Διαθέτει γραφεία στην Κωνσταντινούπολη, την Άγκυρα, τη Σμύρνη και την Μπούρσα και καλύπτει ολόκληρη τη χώρα μέσω δικτύου με περισσότερους από 200 ειδικούς. Σε διεθνές επίπεδο, η Hedef Filo συνεργάζεται επίσης με την Alphabet International.

 

Προηγούμενο άρθροŠkoda: δεκάλογος συμβουλών για αποφυγή του μικρο-ύπνου
Επόμενο άρθροΤο Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε τεράστια στήριξη στα εταιρικά EV