Η Arval υποστηρίζει την πρωτοβουλία CALM της Van Excellence για την ψυχική υγεία των οδηγών. Έτσι, πρόκειται να παράσχει στους πελάτες της, στη Βρετανία, πακέτα υποστήριξης για την ψυχική υγεία, στο πλαίσιο της χορηγίας της πρωτοβουλίας CALM της Van Excellence.

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων ψυχικής υγείας των οδηγών αποτελεί έναν τομέα διαχείρισης κινδύνων που φαίνεται πως διογκώνεται για τους στόλους και η Van Excellence ξεκίνησε στη Βρετανία μια εκστρατεία, σε συνεργασία με την φιλανθρωπική οργάνωση CALM (Campaign Against Living Miserably) για να ευαισθητοποιήσει τις εταιρείες και το κοινό για το θέμα.

Ο Simon Cook, επικεφαλής των LCV στην Arval, δήλωσε ότι, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στην ανοιχτή συζήτηση για θέματα ψυχικής υγείας, ήταν αναπόφευκτο να προσεγγίσουμε πιο προοδευτικές πολιτικές διαχείρισης των κινδύνων για τους στόλους.

Ο ίδιος πρόσθεσε, “Οι οδηγοί των εταιρικών οχημάτων, ειδικά οι οδηγοί βαν, μπορεί να βρεθούν σε καταστάσεις υψηλής πίεσης εργαζόμενοι μόνοι τους όλη την ημέρα. Αυτό είναι από πολλές απόψεις ένα σενάριο που μπορεί να εκκολάψει ή να επιδεινώσει τυχόν προβλήματα ψυχικής υγείας. Ακόμα, οι οδηγοί που πάσχουν από ψυχικά προβλήματα είναι πιο πιθανό να εμπλακούν σε ατυχήματα. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι η κατάστασή τους επηρεάζει τα πάντα, από την προσοχή μέχρι το χρόνο αντίδρασης”.

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συμμετέχουμε σε αυτή την εκστρατεία. Κατά τη γνώμη μας, είναι μια πολύ επίκαιρη εξέλιξη και θα συμβάλλουμε στη διανομή των πακέτων στους εταιρικούς στόλους και στους οδηγούς τους”, κατέληξε”.

Στη Βρετανία, ένας στους πέντε οδηγούς βαν περιγράφουν την ψυχική τους υγεία ως φτωχή ή πολύ φτωχή. Έτσι, δεν είναι απίθανο και άλλες εταιρείες ενοικίασης και leasing οχημάτων, πέραν της Arval,  να προσφέρουν αντίστοιχα πακέτα υποστήριξης και πληροφορίες σε όλους τους πελάτες τους.

Προηγούμενο άρθροΤο Nissan Leaf επιτρέπει στους στόλους να πουλήσουν ηλεκτρική ενέργεια!
Επόμενο άρθροΜπερδεμένο μήνυμα από τη Γαλλία με τους φόρους για τις εκπομπές