Από τον Δεκέμβριο, η Arval θα λανσάρει το “Women in Action”, ένα διεθνές πρόγραμμα σταδιοδρομίας με 17 γυναίκες από 13 χώρες. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα διαρκέσει για επτά μήνες.

Στόχος του “Women in Action” είναι να αναπτύξει τα ταλέντα των γυναικών και να προωθήσει την ποικιλομορφία των φύλων στην Arval. Ένα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα του προγράμματος είναι η αύξηση του αριθμού των γυναικών σε ανώτερες ηγετικές θέσεις. “Είμαστε πεπεισμένοι ότι μια ηγετική ομάδα που περιλαμβάνει περισσότερες γυναίκες αποτελεί μοχλό για την επιτάχυνση της απόδοσης”, δήλωσε ο CEO της Arval, Alain Van Groenendael.

Υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή της για μείωση της ανισορροπίας των φύλων σε ηγετικές θέσεις, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης το διορισμό πέντε γυναικών σε βασικές θέσεις:

  • Η Véronique Bourgois (επάνω αριστερά στη φωτογραφία) διορίζεται Γενική Διευθύντρια της Arval Λουξεμβούργου την 1η Ιανουαρίου 2021. Θα αντικαταστήσει τον Gerry Wagner, ο οποίος θα αναλάβει μια νέα θέση στα κεντρικά γραφεία της Arval στο Παρίσι.
  • Η Agnès Dutot (επάνω στο κέντρο) διορίστηκε επικεφαλής αρμοδιότητας της Arval στις 31 Οκτωβρίου. Αντικαθιστά τον Jean-Luc Lapon, ο οποίος αποσύρθηκε.
  • Η Guergana Koleva (επάνω δεξιά) αναλαμβάνει επικεφαλής Robotization (Αυτοματοποίηση συστημάτων/διαδικασιών με χρήση ρομποτικών συσκευών) της Arval την 1η Δεκεμβρίου, μια νέα λειτουργία στην οποία θα ορίσει το όραμα, τη διακυβέρνηση και τη στρατηγική της διαδικασίας αυτοματισμού της Arval
  • Η Roxana Lupescu (κάτω αριστερά) διορίζεται Γενική Διευθύντρια της Arval Ρουμανίας την 1η Ιανουαρίου 2021. Θα αντικαταστήσει τον Dan Boiangiu, ο οποίος θα αναλάβει διεθνή θέση στην έδρα της Arval.
  • Η Ariel Steinmann (κάτω δεξιά) διορίστηκε Επικεφαλής του Digital τον Οκτώβριο του 2020. Σε αυτήν τη νεοσύστατη θέση, θα ενεργοποιήσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Arval στις 30 γεωγραφικές της περιοχές.

Φωτογραφίες: Arval

Προηγούμενο άρθροTo Honda e αναδείχθηκε German Car of the Year 2021
Επόμενο άρθροΜε αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT το Talento