Η Alphabet παρέδωσε 1.200 νέα αυτοκίνητα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται 800 υβριδικά, σε έναν νέο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης στο Βέλγιο. Τα πρώτα 325 αυτοκίνητα τέθηκαν ήδη σε λειτουργία.

Τα αυτοκίνητα παραδόθηκαν στην i-mens, έναν οργανισμό παροχής υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης κατ΄οίκον. Τα νέα αυτοκίνητα θα χρησιμοποιηθούν από τους νοσηλευτές που πηγαίνουν καθημερινά σε διάφορους πελάτες, καθώς και από τους προϊσταμένους τους, οι οποίοι συχνά επισκέπτονται τους πελάτες.

“Θα αποτελέσει πράγματι έναν από τους μεγαλύτερους στόλους υβριδικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη”, δήλωσαν η Karin Van Mossevelde και ο Erwin Devriendt, μεταβατικοί CEO του οργανισμού.

Η ύπαρξη ενός υβριδικού στόλου είναι καλύτερη για το περιβάλλον, αλλά το ίδιο ισχύει και για το γεγονός ότι η i-mens συνδυάζει τις υπηρεσίες τριών επιχειρήσεων. Η ύπαρξη περισσότερων πελατών και εργαζομένων σε μικρότερες περιοχές συμβάλλει στη μείωση των αποστάσεων μεταξύ των πελατών και συνεπώς στον αριθμό των διανυόμενων χιλιομέτρων.

Τα νέα αυτοκίνητα παρέχονται από την Toyota μέσω της παρόχου κινητικότητας Alphabet.

Private lease και car sharing

Όλοι οι εργαζόμενοι της i-mens μπορούν επίσης να μισθώσουν ιδιωτικά αυτοκίνητα υπό ευνοϊκούς όρους. Έχουν δυνατότητα επιλογής μεταξύ πέντε υβριδικών ή βενζινοκίνητων μοντέλων Toyota χαμηλών εκπομπών CO2.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα διαμοιρασμού διατίθενται σε όλα τα παραρτήματα της i-mens για μετακινήσεις προσωπικού. Από τις 7 π.μ. έως τις 6 μ.μ., αυτά τα αυτοκίνητα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τους εργαζόμενους της i-mens, αλλά μετά το ωράριο εργασίας τα μέλη του φορέα διαμοιρασμού αυτοκινήτων Cambio μπορούν να κάνουν κράτηση για ιδιωτική χρήση. Αυτό ισχύει και για όλους τους εργαζόμενους της i-mens, οι οποίοι έχουν δωρεάν πρόσβαση στην Cambio μέσω του εργοδότη τους.

Οι συνεργάτες αυτού του προγράμματος, εκτός από την εταιρεία διαμοιρασμού αυτοκινήτων Cambio, είναι και η εξειδικευμένη εταιρεία υποδομών φόρτισης Blue Corner (σταθμοί φόρτισης) και η Autodelen.net (δίκτυο σύνδεσης διαμοιρασμού κινητικότητας)

 

Προηγούμενο άρθροΑρχίζει η παραγωγή του Kona Electric στην HMMC
Επόμενο άρθροΟι μπαταρίες των Nissan LEAF με “δεύτερη ζωή” στο Warwick