Η ALD προσφέρει στόλο σε επαγγελματίες υγείας στο ΗΒ

Η ALD προσφέρει στόλο σε επαγγελματίες υγείας πρώτης γραμμής για την αντιμετώπιση του COVID-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα, η ALD Automotive έχει προσφέρει στόλο 33 αυτοκινήτων προς υποστήριξη των εργαζομένων στην υγεία για τις ασφαλείς μετακινήσεις τους στην εργασία, τη διανομή προμηθειών (συμπεριλαμβανομένου προστατευτικού εξοπλισμού PPE) και υποστήριξη της τοπικής κοινότητας του Μπρίστολ, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι εργαζόμενοι πρώτης γραμμής χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα δωρεάν, υπό τη διαχείριση της Karshare, της εταιρείας car sharing αυτοκινήτων της Car & Away.

Η ALD που εδρεύει στο Μπρίστολ και ο διευθύνων σύμβουλός της, Tim Laver, δήλωσε πως η εταιρεία μίσθωσης επιθυμεί να βοηθήσει κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού. Η μείωση και το κλείσιμο των μέσων μαζικής μεταφοράς σημαίνει πως η πλειονότητα των οχημάτων της ALD θα χρησιμοποιηθεί για τη μετάβαση των εργαζομένων πρώτης γραμμής στην εργασία τους.

Ακόμα, οι επιχειρήσεις που διαθέτουν οχήματα που δεν χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του κλεισίματος μπορούν να εντάξουν τα αυτοκίνητά τους στον στόλο της Karshare, στη διεύθυνση www.karshare.com.

Προηγούμενο άρθροNissan: Συμβουλές για την απολύμανση του αυτοκινήτου
Επόμενο άρθροΟι Giulia και Stelvio Quadrifoglio MY20 παρουσιάζονται