www.fleetnews.gr

Η ALD Automotive λανσάρισε τη LeasingAuto. Η πλήρως ψηφιακή πλατφόρμα στοχεύει στην αγορά private lease στη Γαλλία – όπου ο τομέας δεν είναι ακόμη τόσο ανεπτυγμένος όσο σε ορισμένες άλλες ευρωπαϊκές αγορές.

Η LeasingAuto επιτρέπει στους καταναλωτές να επιλέγουν από περισσότερες από 8.500 προσφορές private lease online, βελτιώνοντας την αναζήτησή τους προσθέτοντας επιλογές και εξοπλισμό και καθορίζοντας τα χιλιόμετρα, τη διάρκεια και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τη σύμβασή τους.

MonLeasing

Επιτρέποντας τη διαφάνεια του συστήματος, η τιμή προσαρμόζεται κάθε φορά που αλλάζει μια μεταβλητή. Μόλις επιλεγεί ο τύπος οχήματος και σύμβασης, ο χρήστης μπορεί να υποβάλει ηλεκτρονικά όλα τα σχετικά έγγραφα και να οριστικοποιήσει τη σύμβαση μέσω ηλεκτρονικής υπογραφής.

Η εφαρμογή MonLeasing της ALD επιτρέπει στους πελάτες να διαχειρίζονται την τιμολόγηση, την εξυπηρέτηση και άλλες πτυχές της σύμβασής τους μέσω του smartphone τους.

Σημαντική προτεραιότητα

Η ανάπτυξη του private lease αποτελεί μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητες της ALD για τα επόμενα χρόνια. “Η αρχική αγορά-στόχος ήταν οι μεγάλες εταιρείες και μετά οι μικρότερες. Ακολουθώντας τον προσανατολισμό μας προς τις πολύ μικρές επιχειρήσεις και τα ελεύθερα επαγγέλματα, η στόχευσή μας στους μεμονωμένους καταναλωτές είναι το επόμενο λογικό βήμα “, δήλωσε στη Γαλλική εφημερίδα L’Argus ο Jean-François Chanal, Διευθύνων Σύμβουλος της ALD France.

Η LeasingAuto προσφέρει στους ιδιώτες πελάτες ένα προϊόν που είναι ουσιαστικά το ίδιο με την εταιρικό leasing, με τη διαφορά ότι μπορεί να προσαρμοστεί ατομικά και ότι ολόκληρη η διαδικασία είναι διαθέσιμη εξ ολοκλήρου στο διαδίκτυο. Οι πελάτες μπορούν να παραλάβουν και να επιστρέψουν τα οχήματά τους στους αντιπροσώπους με τους οποίους η ALD συνεργάζεται για να ενεργοποιήσει την προσφορά.

“Είναι δύσκολο να βάλουμε μια εικόνα στις φιλοδοξίες private lease, καθώς πρόκειται για ένα παρθένο έδαφος στη Γαλλία. Ενδέχεται να υπάρχουν σημαντικές δυνατότητες εδώ, αλλά μπορεί να χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθούν”, δήλωσε ο κ. Chanal.

Προηγούμενο άρθροΗ έδρα κινητικότητας των BMW και Daimler στο Βερολίνο
Επόμενο άρθροΣυνεργασία PARKGURU και Ridemind για έξυπνες μετακινήσεις