Η ChargeUp Europe, εκπρόσωπος του κλάδου υποδομών φόρτισης EV στην Ευρώπη, ανακοίνωσε την ένταξη της ALD Automotive στον σύνδεσμο, ως πρώτης συνεργάτιδάς της στο οικοσύστημα.

Με την προσθήκη μιας παγκόσμιας εταιρείας leasing και διαχείρισης στόλου όπως η ALD Automotive, η ChargeUp Europe αρχίζει να επεκτείνεται σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Με κεντρικά γραφεία στη Γαλλία, η ALD Automotive είναι κορυφαίος πάροχος στην Ευρώπη του leasing και διαχείρισης κοινόχρηστων οχημάτων ανεξαρτήτως κατασκευαστή και διαχειρίζεται έναν παγκόσμιο στόλο άνω των 1,76 εκατομμυρίων οχημάτων μεγάλων εταιρειών, ΜμΕ, επαγγελματιών και ιδιωτών.

Από την έναρξη της δραστηριότητάς της, πέρυσι, η ChargeUp Europe αναπτύχθηκε με 13 πλήρη μέλη στον κλάδο, έναν εταίρο γνώσης και τώρα έναν εταίρο οικοσυστήματος, που συνεργάζονται για την επιτάχυνση της ανάπτυξης υποδομής φόρτισης EV και την απρόσκοπτη χρέωση των οδηγών σε ολόκληρη την ΕΕ.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση, ο Tim Albertsen, CEO της ALD Automotive, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς ως πρώτος εταίρος οικοσυστήματος της ChargeUp Europe και ανυπομονούμε να ενημερώσουμε τον σύνδεσμο για τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες ηλεκτροκίνησης εταιρικών στόλων. Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και θα συμβάλουμε στην ανάπτυξη πολιτικής που θα ενδυναμώνει πλήρως τους καταναλωτές! Μια εύκολη, διαφανής και ολοκληρωμένη εμπειρία φόρτισης για τους καταναλωτές θα αποτελέσει το κλειδί για πλήρη ενεργοποίηση της μετάβασης στην ηλεκτρική κινητικότητα».

Τα μέλη της ChargeUp Europe είναι 13 εταιρείες που αντιπροσωπεύουν πάνω από 300.000 σημεία φόρτισης σε 27 κράτη μέλη, οι: Allego, EVBox Group, ChargePoint, Fastned, GreenWay, Evway, has·to·be, EDP, Total, Compleo, Last Mile Solutions, ABL, Power Dot. Knowledge Partner είναι το EVRoaming Foundation και Eco-System Partner πλέον η ALD Automotive.

Προηγούμενο άρθροΣταθερότητα για την Alphabet το 2020
Επόμενο άρθροΠροωθητικό πρόγραμμα για το νέο Renault CLIO