Η Air Liquide άνοιξε νέο σταθμό φόρτισης υδρογόνου στη Γερμανία. Ενώ, λοιπόν, η ηλεκτρική ενέργεια εξακολουθεί να είναι σαφώς ο ηγέτης στον αγώνα για το ποιος θα επικρατήσει στην κίνηση των αυτοκινήτων, το υδρογόνο συνεχίζει επίσης να τραβά την προσοχή. 

Συγκεκριμένα, η Air Liquide μόλις άνοιξε νέο σταθμό φόρτισης υδρογόνου στο Ντίσελντορφ. Το γεγονός θεωρήθηκε αρκετά σημαντικό για να προσελκύσει την παρουσία του Andreas Pinkwart, Υπουργού Επιχειρήσεων και Καινοτομίας, Ψηφιοποίησης και Ενέργειας, για την επαρχία της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας.

Οι αριθμοί μπορεί να φαίνονται ασήμαντοι, αλλά δείχνουν την κίνηση προς μια κατεύθυνση. Πρόκειται για τον 16ο σταθμό υδρογόνου στη Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία ανάγοντας τον συνολικό αριθμό στη Γερμανία στους 71. Οι σταθμοί αναμένεται να γίνουν 100 έως το τέλος του τρέχοντος έτους. Όλα αυτά αποτελούν μέρος ενός εθνικού προγράμματος καινοτομίας.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι πρόσφατα στη Νορβηγία, υπήρξε μία έκρηξη σε σταθμό ανεφοδιασμού υδρογόνου, η οποία προκάλεσε ανησυχία.

Προηγούμενο άρθροΗ FCA συνεργάζεται με την Enel X και την Engie
Επόμενο άρθροΗ Engie απέκτησε την ChargePoint Services