Με την ταχεία ανάπτυξη του ιδιωτικού leasing στο Βέλγιο, η ασφαλιστική εταιρεία AG και η εταιρεία leasing οχημάτων Arval αποφάσισαν να λανσάρουν την Go4Lease.

Η Go4Lease, η οποία έχει αναδειχθεί ως μια φόρμουλα ιδιωτικής μίσθωσης, αντιπροσωπεύει επίσης τη δέσμευση για παροχή καλύτερης ασφάλισης στο Βέλγιο και τις γειτονικές χώρες.

Η Go4Lease θα παρέχει στους πελάτες συμβάσεις ολοκληρωμένου leasing (all inclusive), δίνοντάς τους τη δυνατότητα να οδηγούν πάντα ένα νέο ή τελευταίου τύπου αυτοκίνητο. Το ιδιωτικό leasing επιτρέπει στους πελάτες να πληρώνουν την αξία χρήσης του αυτοκινήτου και να επωφελούνται υπηρεσιών όπως η συντήρηση και η επέκταση της εγγύησης. Η νέα υπηρεσία θα προστίθεται και στην προσφορά των πρακτορείων AG στο Βέλγιο.

Το ιδιωτικό leasing ανθεί

Το ιδιωτικό leasing αυξάνεται στο Βέλγιο και χώρες όπως η Ολλανδία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν αποκτήσει δυναμική στον κλάδο, με τις δύο τελευταίες να διαθέτουν 1,5 εκατομμύριο αυτοκίνητα ιδιωτικού leasing εκάστη.

Η νέα υπηρεσία Go4Lease:

  • Παρέχεται από δίκτυο περισσοτέρων από 4.000 μεσίτες AG,
  • Προσφέρει έμφαση στην ασφάλεια, από εξειδικευμένους μεσίτες ασφαλειών AG,
  • Ενσωματώνει τις υπηρεσίες και την τεχνογνωσία της Arval για χρηματοδότηση του οχήματος, συμπεριλαμβανομένων των σέρβις, της συντήρησης και επισκευής, των εργαλείων προσομοίωσης και του επισκευαστικού δικτύου,
  • Ενθαρρύνει την ηλεκτροκίνηση στόλων μέσω ιδιωτικού leasing στο Βέλγιο.

Σύμφωνα με τη βελγική στατιστική υπηρεσία Statbel, οι πωλήσεις υβριδικών οχημάτων και ηλεκτρικών οχημάτων μπαταρίας αυξήθηκαν κατά 67% και 70%, αντίστοιχα, το 2021.

Προηγούμενο άρθροΝέο Kia Niro, πολλαπλές επιλογές οικολογικών κινητήρων
Επόμενο άρθροΈξυπνες Πόλεις: Πρόσκληση σε 17 Δήμους από την ΚτΠ Α.Ε.