Η Access Logistics χρησιμοποιεί την Frotcom για την παρακολούθηση του στόλου της στις χώρες της Νότιας και Κεντρικής Αφρικής.

Με τη Frotcom, η Access Logistics μπορεί πλέον να λαμβάνει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το στόλο και το φορτίο της, να βελτιώνει την απόδοση των οδηγών και να παρακολουθεί την κατανάλωση καυσίμου σε πραγματικό χρόνο.

Η Access Logistics, που ιδρύθηκε το 2014 και εδρεύει στη Ντόλα της Ζάμπια, ειδικεύεται στις εξορυκτικές μεταφορές στην Κεντρική Αφρική και στις υπηρεσίες προώθησης σε άλλες χώρες.

Ξεκίνησε ως εταιρεία χρηματοδοτικής μίσθωσης με 30 δεξαμενόπλοια και 30 flatbeds, και σήμερα, ο στόλος της μετράει 160 οχήματα, 52 εξοπλισμένα με Frotcom. Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες οδικών μεταφορών, αποθήκευσης και διανομής, καθώς και υπηρεσίες αποβάθρας, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών μέσων μεταφοράς και της αποσυσκευασίας του περιεχομένου.

Η Access Logistics χρησιμοποιεί την Frotcom για την παρακολούθηση του στόλου της στις χώρες της Νότιας και Κεντρικής Αφρικής

Η εταιρεία θεώρησε ότι οι διαθέσιμες λειτουργίες, η αξιοπιστία, η τιμή, η εξυπηρέτηση, η παρεχόμενη υποστήριξη και κυρίως η φιλική προς το χρήστη διεπαφή της Frotcom, θα βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών.

Η Frotcom είχε την πρόκληση να λύσει τα ζητήματα που παρεμποδίζουν την απόδοση της ομάδας Access Logistics, όπως:

  • Δυσκολία παρακολούθησης της κίνησης των οχημάτων.
  • Παρέχετε ακριβείς ενημερώσεις στους πελάτες.
  • Παρακολουθήστε αποτελεσματικά την κατάσταση καυσίμου και κινητήρα.

Πριν από την εγκατάσταση της Frotcom, οι οδηγοί περνούσαν πολύ χρόνο στο δρόμο, χωρίς περιττές στάσεις. Χρησιμοποιώντας το Frotcom’s Ανάλυση συμπεριφοράς οδηγού και αναφορές διαχείρισης στόλου, η εταιρεία σημείωσε σημαντική βελτίωση στη συνολική απόδοση των οδηγών και μείωσε τους χρόνους παράδοσης.

Παρακολουθώντας με επιτυχία τα οχήματά της, η Access Logistics πέτυχε το στόχο της να παρέχει ακριβείς ενημερώσεις στους πελάτες, διατηρώντας τους ευχαριστημένους με την παρεχόμενη υπηρεσία.

Άλλα οφέλη που σημείωσε η εταιρεία ήταν η δυνατότητα παρακολούθησης της κατανάλωσης καυσίμου σε πραγματικό χρόνο χάρη στη διαχείριση καυσίμων της Frotcom και την παρακολούθηση της κλοπής καυσίμων, με τη βοήθεια των Fleet alarms.

Η Christabel Mapulanga, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στην Acces Logistics, δήλωσε: “Η Frotcom έχει καταστήσει την παρακολούθηση και διαχείριση στόλου οχημάτων πολύ εύκολη στην εφαρμογή και την εργασία. Οι προκλήσεις ήταν να υπάρξει εκτεταμένη κάλυψη δικτύου στις νότιες και κεντρικές χώρες, αλλά με τη συμβουλή της Frotcom καταφέραμε να το αντιμετωπίσουμε. Περιμένουμε να κάνουμε μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμων, ειδικά αν το σύστημα λειτουργεί με τον τρόπο που πιστεύουμε. Πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερα σε συγκεκριμένους τομείς στους οποίους αντιμετωπίζουμε προκλήσεις”.

Το χαρακτηριστικό που εντυπωσίασε περισσότερο την Christabel Mapulanga ήταν η Frotcom TV, που δείχνει τις τρέχουσες πληροφορίες για το στόλο και την εταιρεία σε μια μεγάλη οθόνη.

Φωτογραφίες: Frotcom

Προηγούμενο άρθροΗ Amazon παρουσίασε το πρώτο της πλήρως ηλεκτρικό βαν
Επόμενο άρθροTo Blizzak LM005, Bridgestone, καλύτερο στην κατηγορία του