Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+ 2021

Το μοντέλο 2021 της 4θυρης Mercedes-AMG GT Coupé διατίθεται με μια ακόμη ευρύτερη γκάμα επιλογών εξοπλισμού και περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν, π.χ., πιο εκτεταμένη επιλογή τροχών, ταπετσαρίας, διακόσμησης και εξωτερικών χρωμάτων. Επιπλέον, θα υπάρξει αποκλειστική έκδοση, διαθέσιμη με οποιονδήποτε συνδυασμό κινητήρα. Η ανασχεδιασμένη ανάρτηση εγγυάται μεγαλύτερη ποικιλία σπορ και άνετης οδήγησης. Οι εξακύλινδρες εκδόσεις του 4θυρου μοντέλου AMG GT Coupé, οι οποίες θα βρίσκονται στις ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες τον Αύγουστο, μπορούν να παραγγελθούν τώρα, με τιμές που ξεκινούν από 96.877,90 ευρώ στη Γερμανία.

Το πλήρως ανανεωμένο σπορ αυτοκίνητο θα βρίσκεται στις ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες τον Αύγουστο.

Με τη συνύπαρξη συναρπαστικής δυναμικής οδήγησης και εξαιρετικής άνεσης, η Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé έχει ήδη προσελκύσει ευρεία ομάδα θαυμαστών. Η επιτυχία του μοντέλου οφείλεται στις πολλές επιλογές εξατομίκευσης που προσφέρει. Με την πρόσφατη αναβάθμιση, υπάρχει μεγαλύτερη επιλογή εξοπλισμού για προσαρμογή στις προσωπικές απαιτήσεις των ενδιαφερομένων.

Η επιλογή εξωτερικών χρωμάτων επεκτάθηκε με την προσθήκη των νέων αποχρώσεων spectral blue metallic και matt finish spectral blue magno και περιλαμβάνει πλέον τρία ματ φινιρίσματα, πέντε μεταλλικές και δύο βασικές αποχρώσεις. Όσοι αναζητούν μια πιο εκφραστική σπορ εμφάνιση μπορούν να επιλέξουν το νέο προαιρετικό πακέτο AMG Night Package II, το οποίο ενσωματώνει πολλές εξωτερικές διακοσμήσεις σε σκούρο χρώμιο και μαύρο.

Νέος είναι και ο συνδυασμός Night Package και Carbon Fibre Package, καθώς και η δυνατότητα τροποποίησης της εμπρόσθιας όψης των εξακύλινδρων εκδόσεων για να προσομοιάζουν με την εμφάνιση των οκτακύλινδρων μοντέλων. Η γκάμα των τροχών της AMG επεκτάθηκε επίσης και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, νέους τροχούς ελαφρού κράματος 20 ιντσών 10 διπλών ακτίνων, καθώς και περίτεχνους σπορ σφυρηλατημένους τροχούς 5 διπλών ακτίνων 21 ιντσών. Οι δαγκάνες φρένων κόκκινου χρώματος μπορούν επίσης να παραγγελθούν προαιρετικά για τα εξακύλινδρα μοντέλα. Η ανασχεδιασμένη ανάρτηση AMG RIDE CONTROL + προσαρμόζεται με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια στις διαφορετικές συνθήκες οδοστρώματος και στα διάφορα προγράμματα οδήγησης, προσφέροντας μεγαλύτερη ποικιλία άνεσης και δυναμικής οδήγησης.

Στο εσωτερικό, επίσης, η AMG GT 4-Door Coupé προσφέρει βελτιωμένη γκάμα δυνατοτήτων εξατομίκευσης, χάρη στα νέα χρώματα και τους συνδυασμούς δέρματος και την εκτενή γκάμα επιλογών διακόσμησης. Το νέο τιμόνι AMG Performance με τον ξεχωριστό σχεδιασμό του δύο ακτίνων και τα ενσωματωμένα κουμπιά ελέγχου, ως στάνταρ, αποτελεί ένα επιπλέον χαρακτηριστικό του πιλοτηρίου.

Τα διακριτά χαρακτηριστικά του μοντέλου Edition, που διατίθεται με οποιαδήποτε έκδοση κινητήρα, περιλαμβάνουν το πακέτο Styling V8, το αποκλειστικό χρώμα rubellite red, το εξωτερικό πακέτο με γυαλιστερό χρώμιο και τους νέους σφυρήλατους τροχούς 21 ιντσών 5 διπλών ακτίνων AMG γυαλιστερού ασημί χρώματος.

Μοντέλο Ιπποδύναμη Μικτή κατανάλωση[1] Μικτές εκπομπές CO2 Τιμή[2]
AMG GT 43 270 kW/367 hp 8.5 – 8.3 l/100 km 194 – 189 g/km €96,877.90
AMG GT 43 4MATIC+ 270 kW/367 hp 8,7 – 8,6 l/100 km 198 – 196 g/km €100,328.90
AMG GT 53 4MATIC+ 320 kW/435 hp 8,7 – 8,6 l/100 km 198 – 196 g/km €114,489.90

 

[1] Τα στοιχεία αποτελούν μετρήσεις CO2 NEDC σύμφωνα με το άρθρο 2 αριθ. 1 Kανονισμoύ (ΕΕ) 2017/1153. Η κατανάλωση καυσίμου υπολογίστηκε βάσει αυτών των στοιχείων. Μπορεί να ισχύει υψηλότερο ποσοστό για υπολογισμό του φόρου αυτοκινήτου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα οχήματα, για κάθε χώρα, συμπεριλαμβανομένων των μετρήσεων WLTP, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.mercedes-benz.com

[2] Όλες οι τιμές αναφέρονται στη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 19%

Φωτογραφίες: Mercedes-Benz Cars

 

Προηγούμενο άρθροLamborghini Aventador LP780-4 Ultimae
Επόμενο άρθροΗ LeasePlan επιλέγει τη NewMotion στην Ευρώπη