Η 4η γενιά του Hyundai Tucson

Η Hyundai παρουσίασε την τέταρτη γενιά του bestseller της Tucson SUV. Ο εξωτερικός σχεδιασμός του ξεφεύγει εντελώς από τις προηγούμενες γενιές, καθώς και το υψηλής τεχνολογίας εσωτερικό του. Θα διατίθεται επίσης ως υβριδικό, plug-in υβριδικό και ήπιο υβριδικό.

Το ολοκαίνουργιο Tucson είναι ένα παγκόσμιο μοντέλο που θα παράγεται σε διάφορα εργοστάσια παγκοσμίως.

Η 4η γενιά του Hyundai Tucson

Το μεγαλύτερο και φαρδύτερο αμάξωμά του αποδίδει ένα πιο δυναμικό ύφος και αυτό που η Hyundai αποκαλεί Δυναμικές Παραμέτρους (Parametric Dynamics) με αιχμηρές επιφάνειες και πρωτοποριακό φωτισμό

Το εσωτερικό υπόσχεται κορυφαία τεχνολογία στην κατηγορία του. Η νέα σχεδίαση διπλής διάταξης του cockpit είναι αισθητικά βελτιστοποιημένη για μια high-tech οδηγική εμπειρία. Με οθόνη 10,25 ιντσών στο κέντρο του οχήματος για τον έλεγχο όλων των λειτουργιών θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού μέσω αφής. Διατίθενται επίσης τα συστήματα Apple CarPlay και Android Auto.

Η 4η γενιά του Tucson θα περιλαμβάνει την πιο πρόσφατη έκδοση των υπηρεσιών σύνδεσης αυτοκινήτου Bluelink, συμπεριλαμβανομένων των Connected Routing, Last Mile Navigation και μια νέα λειτουργία User Profile. Οι οδηγοί μπορούν επίσης να εντοπίσουν το όχημά τους, να το κλειδώσουν και να το ξεκλειδώσουν εξ αποστάσεως και να δουν χαρακτηριστικά του οχήματος, όπως τη στάθμη καυσίμου, μέσω μιας εφαρμογής Bluetooth.

Εκτός από τους ηλεκτροκινητήρες, η Hyundai θα προσφέρει επίσης το νέο Tucson με μια επιλογή κινητήρων εσωτερικής καύσης χωρίς ηλεκτρικό κινητήρα.

Προηγούμενο άρθροΤο νέο Peugeot e-Boxer 100% ηλεκτρικό
Επόμενο άρθροMercedes-Benz: 9 εκατ. οχήματα παρήγαγε στη Βρέμη