Hyundai Motor Group: αλλαγές σε βασικά στελέχη

Οι αλλαγές σε βασικά στελέχη του Hyundai Motor Group θα υποστηρίξουν την επιδίωξη του Ομίλου να ηγηθεί της μελλοντικής ανάπτυξης οικοσυστημάτων του κλάδου και να αντιμετωπίσει τις ραγδαίες αλλαγές στο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η Hyundai Motor Group ανακοίνωσε τοποθετήσεις εκτελεστικών στελεχών ανταποκρινόμενη στις ταχείες αλλαγές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος ώστε να ηγηθεί στην ανάπτυξη του μελλοντικού οικοσυστήματος κινητικότητας.

Οι τοποθετήσεις οι οποίες εστιάζουν στις δυνατότητες και την τεχνογνωσία, στοχεύουν στην ενίσχυση των μελλοντικών επιχειρήσεων του Ομίλου και στην ικανότητά του να αναπτύσσει νέες τεχνολογίες, προωθώντας παράλληλα τη δημιουργική και ανοιχτή κουλτούρα στους χώρους εργασίας.

Ο Όμιλος προώθησε επίσης νέα στελέχη και ηγέτες με επιδόσεις και εμπειρογνωμοσύνη σε τομείς όπως η αστική εναέρια κινητικότητα (UAM), η αυτόνομη οδήγηση, οι κυψέλες καυσίμου και η ρομποτική για να οδηγήσουν στην αλλαγή του κλάδου της κινητικότητας στο μέλλον.

Νέοι επικεφαλής και αλλαγές σε βασικά στελέχη εταιρειών του Hyundai Motor Group

Jaehoon (Jay) Chang

Ο Jaehoon (Jay) Chang, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Hyundai Motor Company, προάγεται σε Πρόεδρο και CEO της Hyundai Motor Company. Ο κ. Chang κατέγραψε αξιοσημείωτα επιτεύγματα, ηγούμενος των Korea Business Division και Genesis Division και κρίθηκε κατάλληλος για να ηγηθεί των καινοτομιών και των αλλαγών της εταιρείας.

Ο Πρόεδρος Won-Hee Lee θα επικεντρωθεί στην εξασφάλιση ανταγωνιστικότητας σε μελλοντικές επιχειρήσεις κινητικότητας. Οι βασικοί τομείς περιλαμβάνουν τη βελτιστοποίηση παγκόσμιων επιχειρήσεων, την καινοτομία αλυσίδων αξίας σε τομείς όπως η ηλεκτροκίνηση, τα έξυπνα εργοστάσια και η ενίσχυση της συνέργειας στην ανάπτυξη της τεχνολογίας.

Jaiwon Shin

Ο Jaiwon Shin, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της UAM Division, προάγεται σε Πρόεδρο. Ο κ. Shin, εμπειρογνώμονας αεροπορίας από την Εθνική Διοίκηση Αεροναυτικής και Διαστήματος (NASA), αναμένεται να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη UAM της Hyundai Motor Group, στην επιτάχυνση της επιχείρησης και στην υλοποίηση του μελλοντικού οράματος κινητικότητας του Ομίλου.

Kyu Oh Lee

Ο Kyu Oh Lee, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της Συνολικής Μονάδας Τεχνολογίας Ανάπτυξης Οχημάτων για τη Hyundai και την Kia, προάγεται σε Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο.

Ο κ. Lee ηγήθηκε της ανάπτυξης της Electric Global Modular Platform (E-GMP), μιας πλατφόρμας αφιερωμένης σε ηλεκτρικά οχήματα μπαταρίας για τις μάρκες Hyundai, Kia και Genesis του Ομίλου και θα επικεντρωθεί στην εξασφάλιση τεχνολογικής ηγεσίας στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Saehoon Kim

Ο Saehoon Kim, επικεφαλής του Κέντρου Κυψελών Καυσίμου, προωθείται σε Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο. Ο κ. Kim διαθέτει κορυφαία τεχνογνωσία στον τομέα των κυψελών καυσίμου και έχει οδηγήσει στην ενίσχυση των μελλοντικών επιχειρήσεων ηλεκτροκίνησης του Ομίλου.

Ο Dong Jin Hyun, επικεφαλής του εργαστηρίου ρομποτικής, που ηγείται της ανάπτυξης των τεχνολογιών ρομποτικής της Hyundai Motor Group, προωθείται σε αντιπρόεδρο.

Η έμφαση του Ομίλου στις μελλοντικές επιχειρήσεις και τις νέες τεχνολογίες τονίζεται από τις τελευταίες τοποθετήσεις με πάνω από το 30% των προαγωγών να προέρχονται από αυτούς τους τομείς.

Μέσω των νέων τοποθετήσεων, το Hyundai Motor Group σκοπεύει να παρέχει λύσεις κινητικότητας βελτιστοποιημένες για τη ζωή των ανθρώπων και θα προσπαθήσει να ενισχύσει την ηγετική του θέση στη ρομποτική, το UAM και τις έξυπνες πόλεις, μαζί με τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της αυτόνομης οδήγησης, της ηλεκτροκίνησης και των κυψελών καυσίμου.

Ο Όμιλος τοποθέτησε επίσης νέους CEO σε βασικές θυγατρικές του για την ενίσχυση της ιδιοκτησίας και της λογοδοσίας κάθε οντότητας.

Ο Sung Hwan Cho, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Hyundai Mobis R&D και Automotive Electronics Business Unit, προάγεται σε Πρόεδρο και CEO της Hyundai Mobis Co.

Ο Young Joon Yoon, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Διεύθυνσης Στέγασης της Hyundai Engineering & Construction Co., προάγεται σε Πρόεδρο και CEO της Hyundai Engineering.

Ο Jae Wook Jung, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Τμήματος Προμηθειών της Hyundai Motor, προάγεται σε Πρόεδρο και CEO της Hyundai Wia Corp.

Ο παγκόσμιος όμιλος, που ξεκίνησε με την ίδρυση της Hyundai Motor Company τον Δεκέμβριο του 1967 στην Κορέα, έχει δημιουργήσει μια αλυσίδα αξίας βασισμένη στα αυτοκίνητα, τον χάλυβα και τις κατασκευές και περιλαμβάνει logistics, χρηματοδότηση, πληροφορική και υπηρεσίες. Με περίπου 250.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, οι μάρκες αυτοκινήτων του Ομίλου περιλαμβάνουν την Hyundai Motor Co. και την Kia Motors Corp και την Genesis.

 

Προηγούμενο άρθροΤα Škoda EV σε θάλαμο κλιματολογικών προσομοιώσεων
Επόμενο άρθροH2Accelerate, νέα συνεργασία για φορτηγά υδρογόνου