Το πρωτοποριακό Hyundai ‘Elevate’ Walking Car Concept δημιουργεί μια νέα κατηγορία οχημάτων, το UMV, Ultimate Mobility Vehicle. 

Στο CES 2019, η Hyundai θα παρουσιάσει έναν εντελώς νέον τύπο οχήματος. Αυτό το όχημα συνδυάζει τη δύναμη της ρομποτικής και την τεχνολογία EV για να μεταφέρει ανθρώπους εκεί όπου δεν πήγε ποτέ άλλο όχημα. Το τετράποδο Hyundai “Elevate” θα επαναπροσδιορίσει την αντίληψή μας περί κινητικότητας των οχημάτων. Αυτό το πρωτοποριακό σχέδιο και πρότυπο παρουσιάζεται στη συνέντευξη Τύπου της Hyundai, στις 7 Ιανουαρίου, στις 15:00 τοπική ώρα, στο Mandalay Bay South Convention Center. Πρόκειται για τροχούς με ρομποτικά άκρα επιτρέπουν στους χρήστες να οδηγούν, να περπατούν ή ακόμα και να αναρριχώνται στα πιο δυσπρόσιτα εδάφη.

Η CES είναι ο παγκόσμιος χώρος συγκέντρωσης για όλους όσοι δραστηριοποιούνται επιτυχώς στην επιχειρηματική δραστηριότητα καταναλωτικών τεχνολογιών. Έχει αποδειχθεί το σημείο αναγνώρισης για πρωτοπόρους και επαναστατικές τεχνολογίες τα τελευταία 50 χρόνια – η παγκόσμια σκηνή όπου εισάγονται στην αγορά οι καινοτομίες επόμενης γενιάς.

Η CES 2019 πραγματοποιείται στο Λας Βέγκας από τις 8 έως τις 11 Ιανουαρίου.

Προηγούμενο άρθροΛανσάρισμα τριών δοκιμαστικών προγραμμάτων 5G Corridor
Επόμενο άρθροΑνοίγει ο δρόμος για την αναβάθμιση των συστημάτων εξάτμισης σε παλαιότερα οχήματα