Η εξειδικευμένη στα καύσιμα Total μετονόμασε και επανατοποθέτησε την κάρτα της Total GR, η οποίο βρίσκεται στη γαλλική αγορά εδώ και 60 χρόνια. Τώρα ονομάζεται Total Fleet και η νέα αποστολή της είναι να παρέχει μια ολοκληρωμένη, συνδεδεμένη λύση διαχείρισης στόλου στον εταιρικό τομέα.

Μερικά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά:

  • Η κάρτα καυσίμου GR προσφέρει τώρα όχι μόνο επιλογές βενζίνης και ντίζελ, αλλά και ηλεκτρική φόρτιση και CNG.
  • Περιλαμβάνει επίσης ένα αναλυτικό εργαλείο διαχείρισης στόλου που προσφέρει παρακολούθηση κόστους, αναφορά προειδοποίησης σε πραγματικό χρόνο, καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επικοινωνία με οδηγούς, αυτοματοποιημένη διαχείριση προστίμων και σύστημα υπολογισμού φόρου.
  • Χάρη στην εξαγορά της WayKonnect τον περασμένο Ιούνιο, η Total είναι σε θέση να συνδέσει μια ενσωματωμένη λύση τηλεματικής, επιτρέποντας όχι μόνο τον γεωγραφικό εντοπισμό, αλλά και την αύξηση της ασφάλειας και τη μείωση της χρήσης καυσίμων.
  • Τέλος, η Total Fleet περιλαμβάνει την προσφορά για εγκατάσταση σημείων φόρτισης EV, τόσο στον χώρο της εταιρείας, όσο και στη διεύθυνση κατοικίας του τελικού χρήστη, σε συνεργασία με την G2 Mobility.

Η Total διαθέτει 135.000 εταιρικούς πελάτες στη Γαλλία, με συνολικά 2 εκατομμύρια κάρτες καυσίμου και 55.000 συνδρομητές στη δικτυακή πύλη διαχείρισης στόλου. Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας με τη MOL. Έτσι οι κάρτες καυσίμων MOL θα είναι αποδεκτές από τα πρατήρια Total σε Γαλλία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ολλανδία και Γερμανία. Από την άλλη, οι κάρτες της Total θα είναι αποδεκτές από τους σταθμούς εξυπηρέτησης της MOL σε Ουγγαρία, Ρουμανία, Σλοβενία και τους σταθμούς Slovnaft στη Σλοβακία, την Ουγγαρία και τη Ρουμανία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here