Η Stellantis παρουσίασε το Free2move Charge, ένα οικοσύστημα 360 μοιρών που θα προσφέρει απρόσκοπτα φόρτιση και διαχείριση ενέργειας για να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών EV, οπουδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Με τη νέα Επιχειρηματική Μονάδας Φόρτισης & Ενέργειας της Stellantis, το Free2move Charge καλύπτει τις ανάγκες των πελατών ηλεκτρικών οχημάτων στο σπίτι, στην επιχείρηση και εν κινήσει.

Καθιστώντας εύκολο το Always Be Charged (υπόσχεση e-ABC), το Free2move Charge το καθιστά επίσης έξυπνο, κατανοώντας τις ανάγκες των χρηστών και βελτιστοποιώντας τη συνολική διαχείριση ενέργειας για τη βελτίωση της απόδοσης, της αξιοπιστίας και της πρόσβασης, μειώνοντας το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και μεγιστοποιώντας τα περιβαλλοντικά οφέλη .

Σε συνεργασία με μια ομάδα Free2move e-Genius, οι πελάτες θα μπορούν να δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο πακέτο που μπορούν να αλλάξουν και να προσαρμόσουν ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της εμπειρίας ιδιοκτησίας, επιτρέποντάς του να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται πάντα στις ανάγκες τους. Η υποστήριξη e-Genuis θα είναι διαθέσιμη πρώτα στην Ευρώπη.

Αίροντας τα εμπόδια στην ιδιοκτησία ηλεκτρικών οχημάτων μπαταρίας, συμπεριλαμβανομένου του άγχους φόρτισης, το Free2move Charge είναι ένα βασικό εργαλείο για την επίτευξη των στόχων του στρατηγικού σχεδίου Stellantis Dare Forward 2030, συμπεριλαμβανομένης της επίτευξης ενός συνδυασμού πωλήσεων 100% ηλεκτρικών οχημάτων μπαταρίας επιβατικών αυτοκινήτων (BEV) στην Ευρώπη και ένα μείγμα 50% επιβατικών αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών BEV στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι το 2030.

Φόρτιση Free2move σε τρεις πυλώνες

  • Το Free2move Charge Home παρέχει υποστήριξη σε ιδιώτες πελάτες με εγκατάσταση, χρηματοδότηση και εγγύηση οικιακής φόρτισης και άλλου εξοπλισμού και υπηρεσιών ενέργειας. Οι επιλογές μπορούν να κυμαίνονται από καλώδια φόρτισης AC και κιβώτια τοίχου σήμερα έως Vehicle-2-Home, Vehicle-2-Grid και πλήρη συστήματα διαχείρισης ενέργειας με προηγμένα χαρακτηριστικά όπως ασύρματες λύσεις χωρίς αφή και επαγωγική φόρτιση ρομπότ υπό ανάπτυξη για μελλοντικές εκδόσεις.
  • Το Free2move Charge Business αντιμετωπίζει όλα τα εμπόδια ως πλατφόρμα one-stop-shop με μια πλήρη σειρά υπηρεσιών φόρτισης και ενέργειας: υποστήριξη εξ αρχής, εκτίμηση αρχικού και μελλοντικού κόστους λειτουργίας, σωστό μέγεθος υποδομής φόρτισης, εγκατάσταση, συντήρηση και πρόσβαση δημόσιας φόρτισης εν κινήσει.
  • Το Free2move Charge GO εγγυάται απρόσκοπτη πρόσβαση στο μεγαλύτερο δυνατό επιλεγμένο δίκτυο δημόσιων σημείων φόρτισης μέσω συνεργατών στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και άλλες περιοχές που θα ανακοινωθούν σύντομα. Εκτός από την πρόσβαση, την πληρωμή και την υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, το Free2move Charge GO θα λανσάρει σταδιακά κορυφαίες λειτουργίες όπως Plug and Charge, κρατήσεις, προγράμματα αφοσίωσης, συνδρομές, προπληρωμένα πακέτα, ενιαίο τιμολόγιο/χρέωση και ακόμη και παράδοση φόρτισης σε μια ζητούμενη τοποθεσία όταν απαιτείται.
Προηγούμενο άρθρο10 χρόνια LG Vehicle component Solutions
Επόμενο άρθροΗ πορεία ανθρακοποίησης κατασκευαστών φορτηγών