Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) θα δώσει δυναμικό παρών στο 89ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS), 5 _ 17 Μαρτίου, με ένα εκθεσιακό περίπτερο  εμπνευσμένο από το παγκόσμιο μότο της εταιρίας “Drive your Ambition” (Οδήγησε τη Φιλοδοξία σου).

Το Mitsubishi Engelberg Tourer και το 2020 ASX compact SUV θα πραγματοποιήσουν παγκόσμια παρουσία στην Έκθεση, ενώ το νέο L200 pickup ενός τόνου, θα κάνει την πρώτη ευρωπαϊκή του εμφάνιση.

Επιπλέον, η MMC θα παρουσιάσει μία νέα υπηρεσία που ονομάζει “Dendo Drive House (DDH)“, με λύσεις για τον περιορισμό του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής και την αντιμετώπιση των υψηλότερων ενεργειακών απαιτήσεων. Αυτό το ενεργειακό οικοσύστημα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να παράγουν, να αποθηκεύουν και να μοιράζουν αυτόματα την ενέργεια μεταξύ αυτοκινήτου και σπιτιού. Το πακέτο, που ονομάζεται Dendo και σημαίνει “ηλεκτρικό” στα Ιαπωνικά, είναι ένα σύστημα που αποτελείται από ηλιακούς συλλέκτες (φωτοβολταϊκά), έναν αμφίδρομο φορτιστή που χρησιμοποιεί τεχνολογία Vehicle-to-Home (V2H), έναν οικιακό συσσωρευτή και το Mitsubishi PHEV.

Ακόμα, η Παρουσίαση Συνδεδεμένων Υπηρεσιών θα είναι μία ακόμα τεχνολογική επίδειξη του Mitsubishi Connect, που θα κάνει η MMC για τους επισκέπτες της Έκθεσης, ώστε να μάθουν από πρώτο χέρι πώς το σύστημα ενημέρωσης / ψυχαγωγίας Smartphone-link Display Audio (SDA), μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες ασφάλειας, συντήρησης και ψυχαγωγίας με απλή σύνδεση ενός smartphone και άλλων συσκευών.

Η MMC έχει δημιουργήσει ένα ειδικό website με πληροφορίες σχετικά με τα εκθέματά της στην GIMS 2019

Προηγούμενο άρθροΤο νέο Ford Focus ST έρχεται τον Ιούνιο
Επόμενο άρθροΗ Hellas Direct απέκτησε την εταιρεία οδικής βοήθειας Rescueline