Η καρδιά της αυτοκίνησης χτυπά από 10-18 Νοεμβρίου στην Αθήνα, στα περίπτερα 10 & 11 του Ολυμπιακού Ακινήτου Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο) και η Mercedes-Benz βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά εκεί παρουσιάζοντας τη συνολική της πρόταση για την αυτοκίνηση του σήμερα και του αύριο!

Στα λαμπερά εγκαίνια που τελέστηκαν παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων, o Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ιωάννης Καλλίγερος μαζί με τον Γενικό Διευθυντή Επιβατηγών Αυτοκινήτων Νίκο Πρέζα έκαναν τα αποκαλυπτήρια της Α-Class Sedan, της νέας μπερλίνας των compact μοντέλων που συμπληρώνει την υπερ-πλήρη παλέτα της μάρκας στα μικρομεσαία αυτοκίνητα.

Η MercedesAMG δεν θα μπορούσε να λείπει από τη σημαντική αυτή Έκθεση. Έτσι, ολόκληρο το περίπτερο 11 είναι αφιερωμένο  στα καθηλωτικά μοντέλα MercedesAMG GT 63 S 4MATIC 4-door Coupé & MercedesAMG E 53 Coupé που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό. Μαζί τους βρίσκεται και η CLS, το τετράθυρο κουπέ που έθεσε νέα πρότυπα στο παγκόσμιο design όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2004. Στην 3η γενιά που διανύει τραβά τα βλέμματα στην έκδοση 350d 4MATIC Coupé με εξοπλισμό AMG Line.

Αισθητή κάνει την παρουσία της και η γκάμα των compact μοντέλων, αφού το «παρών» δίνουν οι Α160, Α200 sedan, B180d, CLA 180d και GLA 200, ενώ η επιβλητική GClass με τη G500 και η εντυπωσιακή GLC 250d SUV δίνουν το «εκτός δρόμου» στίγμα της μάρκας.

Τέλος, αλλά όχι τελευταία, η smart έχει σημαντική παρουσία στην Έκθεση με ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο smart ΕQ fortwo 4ης γενιάς, την ειδική έκδοση smart fortwo champagne και ένα παιχνιδιάρικο smart forfour στην έκδοση dark matter!

 Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων της μάρκας, αλλά και διαδραστικές εφαρμογές σε tablets μπορούν να ενημερώσουν κατανοητά και ξεκάθαρα για όλες τις υπηρεσίες που συνοδεύουν τα αυτοκίνητα Mercedes-Benz καθώς και για τις μοναδικές ευκαιρίες ενοικίασης της υπηρεσίας StarRent | Mercedes-Benz & smart Rentals. Η Mercedes-Benz βρίσκεται στην Αυτοκίνηση-ΕΚΟ 2018 και σίγουρα εντυπωσιάζει!

Προηγούμενο άρθροΝέο γραφείο έρευνας & ανάπτυξης της Nissan στην Αγία Πετρούπολη
Επόμενο άρθροWayve: Η Μηχανική Μάθηση στην καρδιά της ασφαλούς αυτόνομης οδήγησης