Η CarPay-Diem συνεργάζεται με τη Banque Internationale του Λουξεμβούργου (BIL), ώστε οι πελάτες της BIL να μπορούν να χρησιμοποιούν το Pay@pump, ένα κινητό σύστημα πληρωμών για καύσιμα που υπάρχει στην εφαρμογή smartphone BILnet.

“Στη σημερινή εποχή, οι τράπεζες πρέπει να διαφοροποιήσουν τις υπηρεσίες τους και να καινοτομήσουν εάν επιθυμούν να συνεχίσουν να ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών τους. Η BIL το έχει αντιληφθεί και πρωτοπορεί στον τομέα αυτόν στο Λουξεμβούργο. Η προσθήκη της CarPay-Diem στην εφαρμογή BILnet προσφέρει μια νέα εμπειρία στους οδηγούς, προσθέτοντας ταυτόχρονα αξία στα συνεργαζόμενα πρατήρια καυσίμων. Αυτό αποτελεί μια αμοιβαία επωφελή προσέγγιση”, δήλωσε ο Frédéric Stiernon, ιδρυτής και CEO της CarPay-Diem.

Αξίζει να σημειωθεί πως η start-up που συνδέει τους σταθμούς καυσίμων με τους οδηγούς
είχε αποσπάσει το δεύτερο βραβείο Smart Mobility Start-Up για το 2017.

Η CarPay-Diem είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει σε κάθε κινητή εφαρμογή ή συνδεδεμένο αυτοκίνητο να ενεργοποιεί οποιαδήποτε αντλία καυσίμου και να διαχειρίζεται την πληρωμή από το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Η εμπειρία του οδηγού είναι πολύ απλή: Όταν το αυτοκίνητο φτάσει στο σταθμό καυσίμων, το smartphone (ή η οθόνη του αυτοκινήτου) ανάβει αυτόματα και ζητά τον πλησιέστερο αριθμό αντλίας. Ο οδηγός καλείται στη συνέχεια να πάρει καύσιμα. Όταν τοποθετεί το ακροφύσιο πίσω, στην οθόνη εμφανίζεται η απόδειξη συναλλαγής. Εν τω μεταξύ, ο σταθμός καυσίμων στέλνει μια στοχοθετημένη εμπορική προσφορά στον οδηγό για να τον ενθαρρύνει να εισέλθει στο κατάστημα και να αγοράσει κάτι περισσότερο από τα καύσιμα.

Η πλατφόρμα CarPay-diem είναι συμβατή με περισσότερους από 100.000 σταθμούς καυσίμων και συνδέεται με διάφορες μεθόδους πληρωμής, παρέχοντας την μέγιστη ευελιξία στους οδηγούς και τους εμπόρους λιανικής πώλησης καυσίμων. Η υπηρεσία ενσωματώνεται σε κινητές εφαρμογές λιανικής πώλησης καυσίμων, σε άλλες δημοφιλείς εφαρμογές για κινητά καθώς και σε συνδεδεμένα αυτοκίνητα. Αυτό καθιστά την υπηρεσία διαθέσιμη σε εκατομμύρια οδηγούς στις διάφορες χώρες όπου είναι παρούσα η εταιρεία.

“Οι οδηγοί έχουν τώρα έναν καλό λόγο να σταματήσουν σε έναν σταθμό καυσίμων εκτός από το να γεμίσουν μια δεξαμενή. Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στο να μεταμορφώσουμε την εμπειρία τροφοδοσίας και να κάνουμε τα δίκτυα καυσίμων και τους πελάτες τους να εμπλακούν σε μια mobile commercial σχέση που είναι ευεργετική και για τους δύο”, σημειώνει ο Frédéric Stiernon.

Προηγούμενο άρθρο400 εκατ. ευρώ στο Dingolfing για το BMW iNEXT
Επόμενο άρθροΠερισσότερες επιλογές εξατομίκευσης στο νέο Opel Corsa