Η Automotive Solutions παρουσίασε στο Ζάππειο μια ολοκληρωμένη πρόταση ηλεκτροκίνησης για τις πόλεις της Ελλάδας που επιθυμούν να παρέχουν με σύγχρονο και φιλικό στο περιβάλλον τρόπο, υπηρεσίες ποιότητας στους δημότες και τους επισκέπτες τους.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης. Ο κ. Θεοδωρικάκος έκανε test drive σε ένα από τα ηλεκτρικά οχήματα της εταιρείας δηλώνοντας ότι η ηλεκτροκίνηση είναι στις άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης. Ο κ. Παπαθανάσης, εντυπωσιάστηκε από την λειτουργία του ηλεκτρικού λεωφορείου και ενημερώθηκε αναλυτικά για όλα τα ηλεκτρικά οχήματα που διαθέτει στην ελληνική αγορά η Automotive Solutions.

Στην εκδήλωση δήμαρχοι, εκπρόσωποι Δήμων και Περιφερειών, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι εργοδοτικών οργανώσεων και φορέων ενημερώθηκαν για τα οχήματα της εταιρείας.

Ο πρόεδρος της Automotive Solutions, Σταύρος Καφούνης, δήλωσε ότι η εταιρεία είναι πρωτοπόρος στον χώρο της ηλεκτροκίνησης από το 2004, παραδίδοντας το σύνολο των ηλεκτροκίνητων οχημάτων για την Ολυμπιάδα της Αθήνας και συνεχίζει αδιάλειπτα να καινοτομεί και να παρέχει σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον προτάσεις μετακίνησης.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Καπετανάκης, υποσχέθηκε ότι η Automotive Solutions και το εξειδικευμένο επιτελείο της, με σκληρή δουλειά και προσπάθεια, θα εξακολουθήσει να βρίσκεται  κοντά στους πελάτες της, προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης αλλά και ευέλικτους τρόπους κτήσης και χρήσης όλων των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Η Automotive Solutions διαθέτει, μεταξύ άλλων, μια γκάμα από ηλεκτρικά, λεωφορεία, απορριμματοφόρα, οχήματα μεταφοράς επιβατών, εμπορευμάτων & εξοπλισμού, σύγχρονα και αθόρυβα απορριμματοφόρα, καθώς και διάφορα ηλεκτρικά οχήματα ειδικού τύπου. Παράλληλα, διαθέτει πλήρη τεχνική υποστήριξη για όλα τα προϊόντα της.

Προηγούμενο άρθροMovin’ On Startup Challenge 2020 της Michelin
Επόμενο άρθροΟργανωτικές αλλαγές στη Mercedes-Benz Ελλάς