H Alphabet International εισέρχεται στην ελληνική και σε άλλες τρεις αγορές σε ένα βήμα διεύρυνσης της εμβέλειά της στην Ευρώπη, σε συνεργασία με την Autohellas Hertz. Συγκεκριμένα η Alphabet International μέσω της συνεργασίας αυτής θα είναι παρούσα στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Κροατία και τη Βουλγαρία, επεκτείνοντας την εμβέλειά της γύρω από τη Μεσόγειο Θάλασσα και τα Βαλκάνια.

Win – win η συνεργασία για τις Autohellas Hertz και την Alphabet, αφού οι δύο μεγάλοι όμιλοι ενώνουν τις δυνάμεις τους. Η κίνηση αυτή έρχεται ως ανταπόκριση στη ζήτηση για λύσεις σύγχρονης κινητικότητας που αυξάνεται συνεχώς. Μέσω της συνεργασίας με την Autohellas SA ως επιχειρηματικού εταίρου, η Alphabet εργάζεται ενεργά προς την κατεύθυνση αυτού του στόχου, επεκτείνοντας την ελληνική αγορά και επωφελούμενη από την προσέγγιση της Autohellas, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την κροατική, τη βουλγαρική και την κυπριακή αγορά. Έτσι, οι πελάτες της Alphabet αποκτούν πρόσβαση στη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών στις τέσσερις αυτές χώρες.

“Η προσέγγιση ολιστικής εξυπηρέτησης της Autohellas συνδυάζοντας την εμπειρία σε θέματα χρηματοδοτικής μίσθωσης με την τεχνογνωσία υπηρεσιών συντήρησης, ευθυγραμμίζεται πλήρως με την ‘αποστολή’ της Alphabet να διασφαλίζει  την ικανοποίηση του πελάτη και να βοηθά τις εταιρείες να επιτύχουν τους στόχους τους εφαρμόζοντας το σωστό μίγμα προϊόντων και υπηρεσιών”, δήλωσε ο Richard Schooling, Chief Commercial Officer της Alphabet International.

Να σημειωθεί ότι η Autohellas Hertz, έχει πολυετή εμπειρία στη μακροχρόνια μίσθωση οχημάτων και διαθέτει σύγχρονες καθετοποιημένες  ιδιόκτητες εγκαταστάσεις για τη συντήρηση και την επισκευή των αυτοκινήτων (one stop shop).

Η Autohellas Hertz καλωσόρισε την Alphabet στην ελληνική αγορά και σε τρεις ακόμη χώρες, ενισχύοντας έτσι την κυρίαρχη θέση της στη μακροχρόνια μίσθωση οχημάτων, σύμφωνα με ανακοίνωσή της. Ο Δημήτριος Μαγγιώρος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Autohellas Hertz, επισήμανε από την πλευρά του ότι: “Η ένωση δυνάμεων για την παροχή βέλτιστων λύσεων κινητικότητας σε διεθνείς εταιρικούς πελάτες είναι ένα λογικό και μελλοντικό βήμα για την Autohellas”. Οι δύο εταιρείες προσβλέπουν σε μια πολύ παραγωγική συνεργασία.

Η Alphabet είναι κορυφαίος πάροχος επιχειρηματικής κινητικότητας στην Ευρώπη, την Αυστραλία και την Κίνα. Ως εκ τούτου, επιτρέπει στις εταιρείες να διαχειρίζονται την εταιρική τους κινητικότητα με οικονομικό και βιώσιμο τρόπο. Έχει την έδρα της στο Μόναχο της Γερμανίας και παρουσία σε 28 χώρες. Ιδρύθηκε το 1997 ως τμήμα της BMW Group. Σήμερα διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο με περισσότερα από 680.000 μισθωμένα αυτοκίνητα και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα όλων των μαρκών και κατέχει την τέταρτη θέση στην παγκόσμια αγορά. Πρωτοπορεί επίσης στη δημιουργία προηγμένων υπηρεσιών κινητικότητας.

Η Autohellas αντιπροσωπεύει το σήμα της Hertz σε όλη την Ελλάδα από το 1974 και αποτελεί το μεγαλύτερο εθνικό franchisee της Hertz παγκοσμίως. Έφερε  πρώτη στην Ελλάδα το 1989 την υπηρεσία του Operating Leasing και μέχρι σήμερα συνεχίζει να καινοτομεί προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις στις μεταφορικές ανάγκες όλων των κλάδων. Επιπλέον, διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σε 8 χώρες, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ρουμανία και Ουκρανία, με περισσότερα από 125 σημεία εξυπηρέτησης , 51 εκ των οποίων σε αεροδρόμια.

Προηγούμενο άρθρο5,7% αύξηση στις ταξινομήσεις νέων οχημάτων το Νοέμβριο 2018 – 18,6% στο έτος
Επόμενο άρθροΟ Alejandro Vukotich επικεφαλής στο τμήμα Αυτόνομης Οδήγησης της BMW