Η εταιρεία μίσθωσης αυτοκινήτων και επιχειρηματικής κινητικότητας ALD Automotive συνεργάζεται με τη μάρκα ηλεκτρικών αυτοκινήτων Polestar. Η συνεργασία αφορά στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών χρηματοδοτικής μίσθωσης σε ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες της Polestar, μέσω μιας πλήρως ψηφιακής λύσης online.

Η προσφορά ξεκινάει στο Βέλγιο και θα επεκταθεί στην Ολλανδία, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο τις επόμενες εβδομάδες.

Η ALD Automotive ανακοίνωσε πως οι προσφορές χρηματοδοτικής μίσθωσης είναι διαθέσιμες για ευέλικτη χρονική διάρκεια και το συμβόλαιο που περιλαμβάνει χιλιομετρικές αποστάσεις το διαχειρίζεται εξ ολοκλήρου online η ίδια, από την πιστοληπτική αξιολόγηση έως την ηλεκτρονική υπογραφή του.

Το Polestar 2, που παρουσιάστηκε το 2019, είναι ένα premium αμιγώς ηλεκτρικό fastback που διαθέτει τετρακίνητο κινητήρα 300 kW και ισχυρή συστοιχία μπαταριών 78kWh. Η Polestar αποτελεί κοινοπραξία του Volvo Car Group και της Zhejiang Geely Holding.

“Το σημαντικό στην πρότασή μας ως μάρκας ηλεκτρικών αυτοκινήτων επιδόσεων είναι η ικανότητά μας να προσφέρουμε αγοραστική διαδικασία και εμπειρία χωρίς ταλαιπωρία”, δήλωσε ο Mike Whittington, Διευθυντής Πωλήσεων της Polestar. “Η ALD Automotive μας παρέχει την πλατφόρμα και τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να λανσάρουμε με αυτοπεποίθηση τον online τρόπο πωλήσεών μας και την αρχική ψηφιακή προσέγγιση”.

“Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Polestar για το λανσάρισμα αυτής της μοναδικής online προσφοράς χάρη στην κορυφαία ψηφιακή υποδομή και τεχνογνωσία μας στην αγορά”, επιβεβαιώνει ο John Saffrett, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ALD. “Αυτή η στρατηγική συνεργασία συμβάλλει στη στρατηγική μας βιώσιμης ανάπτυξης ως βασικού παράγοντα στον ενεργειακό μετασχηματισμό και υποστηρίζει πλήρως τη δέσμευσή μας για παροχή καινοτόμων και ευέλικτων λύσεων κινητικότητας”.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ Maserati ανακοίνωσε σχέδια για νέα ηλεκτροκίνητη σειρά
Επόμενο άρθροΗ Volvo Trucks λανσάρει νέα φορτηγά με έμφαση στον οδηγό