Για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων (EV), η Goodyear Tire & Rubber Company κυκλοφόρησε το νέο ελαστικό Goodyear ElectricDrive παντός καιρού και δύο νέες διαστάσεις του ελαστικού εξαιρετικά υψηλών επιδόσεων, Goodyear ElectricDrive GT.

Με την προσθήκη τεσσάρων νέων διαστάσεων στη γκάμα ελαστικών EV, η Goodyear ElectricDrive ταιριάζει σε 44% περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα μπαταρίας σήμερα στις ΗΠΑ*.

Το νέο Goodyear ElectricDrive™ διατίθεται με εγγύηση 60.000 μιλίων, κατηγορία ταχύτητας V και σε διαστάσεις 215/50R17 95V XL και 215/55R17 94V SL. Αυτό το ελαστικό παντός καιρού προορίζεται για σεντάν και CUV και είναι κατάλληλο για οχήματα όπως το Nissan Leaf, τα Chevrolet Bolt και Volt και το Kia Niro EV.

«Η Goodyear παραμένει επικεντρωμένη στην προσφορά καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογιών για την κατηγορία των EV και παρέχει στους οδηγούς την ποιότητα, τις επιδόσεις και την αντοχή που περιμένουν από εμάς», δήλωσε ο Michiel Kramer, Διευθυντής Consumer Product Marketing.

Τα ελαστικά ElectricDrive™ της Goodyear κατασκευάζονται με δείκτη φορτίου κατάλληλο για τα βαρύτερα EV και διαθέτουν SoundComfort Technology® που σχεδιάστηκε για μείωση του επιπέδου θορύβου στο εσωτερικό του οχήματος. Το νέο ελαστικό EV είναι από ειδικό μείγμα για πρόσφυση παντός καιρού και μεγάλη διάρκεια ζωής και το ασύμμετρο πέλμα του παρέχει σίγουρο χειρισμό σε βρεγμένο ή στεγνό οδόστρωμα.

Η Goodyear λανσάρισε και δύο νέες διαστάσεις του ελαστικού ElectricDrive™ GT που παρουσιάστηκε αρχικά τον Δεκέμβριο του 2021.

«Οι νέες διαστάσεις ElectricDrive™ GT ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες περισσότερων οδηγών ηλεκτρικών οχημάτων», δήλωσε ο Kramer.

Το ElectricDrive™ GT διατίθεται με εγγύηση 40.000 μιλίων, κατηγορία ταχύτητας W και σε διαστάσεις 255/45R19 104W XL, 235/45R18 98W XL και 235/40R19 96W XL.

Προηγούμενο άρθροTribe Days, σειρά εκδηλώσεων της Alfa Romeo για τη Monza
Επόμενο άρθροAutohellas Hertz: Online Leasing Calculator