Goodyear - CheckPoint

Η Goodyear, με το CheckPoint, λανσάρει νέες επιλογές αγοράς προς εφαρμογή αυτοματοποιημένης τεχνολογίας ελέγχου ελαστικών στόλων στη Βόρεια Αμερική.

Η Goodyear ανακοίνωσε πως εφεξής θα προσφέρει εξατομικευμένες επιλογές leasing για το Goodyear CheckPoint, μια συσκευή αυτόματου ελέγχου πίεσης ελαστικών και βάθους πέλματος που δίνει χρήσιμες πληροφορίες στους υπεύθυνους στόλου. Αυτές οι νέες επιλογές θα παρέχουν το Goodyear CheckPoint σε πιο προσιτή τιμή στους στόλους πελάτες της Goodyear στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Συνεργαζόμενοι με συνεργάτη πωλήσεων της Goodyear, αυτοί οι στόλοι μπορούν να δοκιμάσουν τη χρήση της συσκευής και τις επιλογές πληρωμής για την επιχείρησή τους.

Με το Goodyear CheckPoint εγκατεστημένο στην είσοδο του χώρου στάθμευσης, η επιδαπέδια συσκευή θα σαρώνει αυτόματα τα διερχόμενα φορτηγά και θα στέλνει ειδοποίηση στις ομάδες συντήρησης στόλου, εάν υπάρχουν επείγοντα θέματα που απαιτούν αντιμετώπιση, όπως χαμηλή πίεση ή φθορά πέλματος. Αυτή η λύση επιτρέπει τον αποτελεσματικό έλεγχο μεγάλου αριθμού οχημάτων και παρέχει απόλυτα ενήμερη πληροφόρηση της συνολικής κατάστασης των ελαστικών του στόλου.

“Το Goodyear CheckPoint σχεδιάστηκε για να βοηθά τους στόλους στην καλύτερη συντήρηση των ελαστικών τους με σωστή πίεση, κάτι που θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής της δομής και του πέλματος”, δήλωσε ο Johnny McIntosh, Διευθυντής της Goodyear Integrated Tyre Solutions. “Αυτό μπορεί να επιφέρει σημαντική εξοικονόμηση κόστους, καθώς η ακατάλληλη πίεση αέρα ευθύνεται για το 85% περίπου των βλαβών των ελαστικών1, οι οποίες συχνά οδηγούν σε απρόβλεπτες και δαπανηρές καταστάσεις”.

Το Goodyear CheckPoint βοηθά επίσης τους στόλους να εξοικονομήσουν χρόνο εργασίας. Σε συγκριτική μελέτη του χρόνου διενέργειας ελέγχου ελαστικών με επιδαπέδια συσκευή, έναντι της παραδοσιακής επιθεώρησης, το Goodyear CheckPoint παρουσίασε μείωση του απαιτούμενου χρόνου κατά 90%.

Μόνον εφέτος, οι συσκευές Goodyear CheckPoint στη Βόρεια Αμερική επιθεώρησαν αυτομάτως περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο ελαστικά και ενημέρωσαν τους στόλους για 126.000 πιθανά δαπανηρά θέματα, ώστε να προβούν σε προληπτική συντήρηση.

Το Goodyear CheckPoint αποτελεί μέρος των προϊόντων Total Solution της Goodyear, του δικτύου υπηρεσιών και πλήρους διαχείρισης ελαστικών.

Προηγούμενο άρθροStellantis: έρευνα για ψηφιακούς δρόμους και αυτόνομη οδήγηση
Επόμενο άρθροBridgestone – EVBox: 3.500 σημεία φόρτισης στην Ευρώπη