Το Global Fleet ξεκίνησε την παγκόσμια έρευνα στόλου (Global Fleet Survey 2022), στην οποία προσκαλεί τους fleet managers να συμμετάσχουν.

Η Global Fleet Survey 2022 σας παρέχει την ευκαιρία να μοιραστείτε την εμπειρία σας και να δημιουργήσετε μια πραγματικά ολοκληρωμένη συλλογή πληροφοριών για τον κλάδο που δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού.

Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο, πιθανώς ένα από τα πιο κρίσιμα στην ιστορία του στόλου, του leasing και της κινητικότητας, στο οποίο αλλάζουν σχεδόν τα πάντα: ηλεκτρικοί κινητήρες αυτοκινήτων, η επιθυμία για ιδιοκτησία οχήματος, η πολιτική εταιρικών αυτοκινήτων και ούτω καθεξής. Αντιμετωπίζουμε ορισμένες δύσκολες προκλήσεις: κλιματική αλλαγή, γεωπολιτική αναταραχή, οικονομική αβεβαιότητα, ελλείψεις στην εφοδιαστική αλυσίδα και το ανθρώπινο δυναμικό, τεχνολογική εξέλιξη με την οποία είναι δύσκολο να συμβαδίσουμε, αύξηση του κόστους καυσίμων και άλλα…

Η συγκέντρωση των πόρων μας και η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών σε αυτό το σημείο είναι ζωτικής σημασίας εάν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις κατά μέτωπο. Μπορείτε να βοηθήσετε συμμετέχοντας την έρευνα. Είναι εύκολο να το κάνετε (ακολουθήστε τον σύνδεσμο) και θα χρειαστούν 20-30 λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Φέτος, η έρευνα αποτελείται από έξι κεφάλαια:

  1. Γενικό Προφίλ
  2. Παγκόσμια Στρατηγική Στόλου & Κινητικότητας
  3. Fleet Management
  4. Χρηματοδότηση & Leasing
  5. Οχήματα & κινητήρες
  6. Smart Mobility

ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ

Η Global Fleet Survey 2022 θα σας βοηθήσει να:

  • Ξεκαθαρίσετε τη θέση σας σε πολλά στρατηγικά ζητήματα που αντιμετωπίζετε αυτήν τη στιγμή.
  • Συγκρίνετε τη στρατηγική σας με τους ομοτίμους σας.
  • Κατανοήσετε πώς άλλες πολυεθνικές επιχειρήσεις διαχειρίζονται τον στόλο τους.
  • Βελτιστοποιήσετε τις αποφάσεις σας για το μέλλον.

Θα λάβετε ένα αντίγραφο με:

  • Τα πλήρη αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας στόλου 2022.
  • Το ηλεκτρονικό βιβλίο Global Fleet Survey, το οποίο περιλαμβάνει λεπτομερή ανάλυση της Έρευνας από παγκοσμίου επιπέδου εμπειρογνώμονες στόλου

Λάβετε μέρος στην έρευνα εδώ.

Προηγούμενο άρθροΗ Volvo Cars ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ACEA
Επόμενο άρθροTo Toyota Highlander 2023 με φρέσκια εμφάνιση