Γκοργκόλης ΑΕ – Καμπάνια Covid Free

Έκπτωση αγοράς για νέα ηλεκτρικά scooters Daytona, σε εμβολιασμένους κατά του Covid 19, προσφέρει η εταιρεία Γκοργκόλης ΑΕ.

Η εταιρεία Γκοργκόλης ΑΕ αποτελεί συνέχεια της τελευταίας ελληνικής εταιρείας κατασκευής δικύκλων MEGO. Αντιπροσωπεύει και διαθέτει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά προϊόντα των brands: Sym, Daytona Motors, Quadro, Segway.

Η Γκοργκόλης ΑΕ αναδείχθηκε στις 172 πιο δυναμικές επιχειρήσεις στα Βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”, που διοργανώνονται από την Eurobank και την Grant Thornton. Πρόκειται για μία από τις 172 εταιρίες, οι οποίες προκρίθηκαν στη 2η φάση αξιολόγησης των βραβείων «Growth Awards», βάσει του μοντέλου αξιολόγησης “Financial Growth/Health Matrix” της Grant Thornton, ανάμεσα σε 8.000 επιχειρήσεις.

Τώρα, η εταιρεία ανακοίνωσε μια πρωτοβουλία ενίσχυσης της εκστρατείας για  τον εμβολιασμό των νέων, προχωρώντας σε εμβόλιμη προσφορά έκπτωσης 10% στα νέα scooters της Daytona: Χ3 125 και Versus 125, για τους νέους 18-30 ετών που έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει και η άλλη άποψη, όπως γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και πολλοί αναποφάσιστοι. Έστω και για έναν αναποφάσιστο να αποτελέσει κίνητρο η καμπάνια μας, θα έχουμε πετύχει», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Προηγούμενο άρθροΚοινοπραξία υπό την Volkswagen εξαγοράζει την Europcar
Επόμενο άρθροVolvo Cars: Επιδόσεις ρεκόρ το α’ εξάμηνο 2021