Γεννηθήτω η Ayvens, η νέα παγκόσμια μάρκα κινητικότητας και νέα επωνυμία της συγχωνευμένης εταιρείας των ALD Automotive και LeasePlan.

Αυτό που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2021, όταν τόσο η ALD Automotive όσο και η LeasePlan επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονταν σε συζητήσεις για  πιθανή συμφωνία-ορόσημο στον κλάδο, μεταφράζεται δύο χρόνια αργότερα σε μια εταιρεία με νέα επωνυμία. Η Ayvens διαχειρίζεται σχεδόν 3,5 εκατομμύρια οχήματα παγκοσμίως, είναι παρούσα σε 44 χώρες και φιλοδοξεί να αποτελεί τον ηγέτη του τομέα της κινητικότητας με επίκεντρο τόσο τους πελάτες B2B όσο και B2C.

Η Ayvens δεν είναι απλώς ένα όνομα, όπως αναφέρει η εταιρεία, αλλά η υπόσχεση επαναπροσδιορισμού του μέλλοντος της κινητικότητας, καθιστώντας την απλούστερη, εξυπνότερη και, κυρίως, βιώσιμη.

Συνδυάζοντας τις δυνατότητες και την τεχνογνωσία τους, οι ALD Automotive και LeasePlan άδραξαν την ευκαιρία επαναπροσδιορισμού της κινητικότητας, με στόχο να την κάνουν καλύτερη για όλους. Η Ayvens υπόσχεται να “καταστήσει ευκολότερη την καθημερινότητα” παρέχοντας κινητικότητα όχι απλώς αποτελεσματική και έξυπνη, αλλά και περιβαλλοντικά βιώσιμη.

Με τον μεγαλύτερο στόλο ηλεκτρικών οχημάτων (EV) πολλαπλών μαρκών παγκοσμίως, η εταιρεία δεσμεύεται να πρωτοστατήσει στην επίτευξη μηδενικών εκπομπών ρύπων. Επιπλέον, σκοπεύει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ψηφιακού μετασχηματισμού που σαρώνει τον κλάδο της κινητικότητας.

Η ίδρυση της Ayvens δεν σταματά απλώς στη νέα επωνυμία, αλλά επεκτείνεται σε διάφορα θέματα που καθορίζουν την ταυτότητά της:

Νέα επωνυμία και λογότυπο

Το Ayvens, απλό αλλά στιβαρό όνομα, σημαίνει εξέλιξη και δυναμική προόδου. Το λογότυπο αντιπροσωπεύει τις ιδρυτικές εταιρείες που συγχωνεύτηκαν και επιδιώκουν κοινό στόχο. Τα στιβαρά θεμέλια και η ανοδική κίνηση συμβολίζουν την πρόοδο και τον δυναμισμό. Το όνομα δεν συνιστά απλώς ένα σημαντικό ορόσημο, αλλά υποστηρίζεται από την παγκοσμίου φήμης μέτοχο πλειοψηφίας, την Societe Generale.

Νέα εταιρική ταυτότητα

Η εταιρική ταυτότητα διαθέτει φιλική, μοντέρνα γραμματοσειρά και ζωηρά, μοναδικά χρώματα εμπνευσμένα από το φυσικό περιβάλλον. Αυτά τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία δημιουργήθηκαν για να ξεχωρίζει η Ayvens στην αγορά. Η εικονογράφηση αποπνέει ενέργεια και αντιπροσωπεύει την κινητικότητα στις πιο όμορφες στιγμές της καθημερινότητας.

Νέο σύνθημα

Το σύνθημα “Better with every move” (Καλύτερα με κάθε κίνηση), αποτυπώνει συνοπτικά τη βασική αποστολή της Ayvens: συνεχή βελτίωση της κινητικότητας των πελατών, των επιχειρήσεων και του πλανήτη.

Ανάπτυξη

Το λανσάρισμα της Ayvens έχει προγραμματιστεί για το 2024 στις 44 χώρες όπου η ALD Automotive και η LeasePlan διαθέτουν παρουσία, καθιστώντας την τη μεγαλύτερη άμεση γεωγραφική κάλυψη στον κλάδο. Η εταιρεία θα απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες πελατών, από μεγάλους οργανισμούς μέχρι ΜμΕ, επαγγελματίες και ιδιώτες, σε όλα τα κανάλια και τα σημεία επαφής, κυρίως μέσω του αναπτυσσόμενου ψηφιακού οικοσυστήματός της.

Δέσμευση

Ο Tim Albertsen, Group CEO της Ayvens, επεσήμανε τη δέσμευση της εταιρείας ως πρωτοπόρου βιώσιμης κινητικότητας. Τόνισε πως το μέγεθος, η εκτεταμένη κάλυψη, η τεχνογνωσία και η αφοσίωση της Ayvens στην καινοτομία την καθιστούν σημαντικό παράγοντα κινητικότητας, ικανό να διαμορφώσει το μέλλον της και να αριστεύσει. Επιπλέον, υπογράμμισε τη σημασία της νέας επωνυμίας στην ενοποίηση των εργαζομένων της εταιρείας και την προσαρμογή στις ανάγκες ευρύτερων επιλογών, ελευθερίας και αξίας των πελατών. Θα λειτουργήσει επίσης ως μαγνήτης για την προσέλκυση κορυφαίων ταλέντων από όλο τον κόσμο.

Προηγούμενο άρθροF-TYPE ZP, το τελευταίο σπόρ βενζινοκίνητο της Jaguar
Επόμενο άρθροBMW Group: Σε σταθερή τροχιά ανόδου το 2023