Η Ford και η ALD Automotive λανσάρουν νέα επιχείρηση leasing και διαχείρισης στόλου επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη με την επωνυμία, Ford Fleet Management.

  • Η Ford Fleet Management θα προσφέρει ένα ανταγωνιστικό και ολοκληρωμένο one-stop shop για ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες της Ευρώπης, από τη χρηματοδοτική μίσθωση έως τη διαχείριση στόλου, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα
  • Η νέα οντότητα υποστηρίζει το όραμα της Ford να επεκτείνει την ηγετική θέση της στα επαγγελματικά οχήματα στην Ευρώπη παρέχοντας στους πελάτες καινοτόμες υπηρεσίες που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις τους να αναπτυχθούν
  • Το Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι η πρώτη αγορά που θα προσφέρει τις υπηρεσίες της η νέα επιχείρηση, ξεκινώντας από το φθινόπωρο. Στόχος είναι η επέκταση και σε άλλες αγορές σε όλη την Ευρώπη με την πάροδο του χρόνου

Η Ford και η ALD Automotive, δύο από τους κορυφαίους παγκόσμιους παρόχους λύσεων κινητικότητας, υπέγραψαν μετοχική συμφωνία για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης λύσης χρηματοδοτικής μίσθωσης και διαχείρισης στόλου για ευρωπαίους πελάτες.

Στη νέα εταιρεία, η οποία θα ονομάζεται Ford Fleet Management, τα δύο μέρη θα συνεργάζονται για να αναπτύξουν τις δυνατότητες να παρέχουν μια ανταγωνιστική ολοκληρωμένη προσφορά χρηματοδοτικής μίσθωσης και διαχείρισης στόλου. Τόσο τα επαγγελματικά οχήματα όσο και τα επιβατικά οχήματα θα προσφέρονται από τη Ford Fleet Management μέσω του δικτύου αντιπροσώπων της Ford καθώς και μέσω άμεσης επαφής και μέσω ψηφιακών πλατφορμών.

Η Ford Fleet Management θα αξιοποιήσει τη βαθιά κατανόηση αμφοτέρων των ιδρυτικών εταιρειών σχετικά με τους πελάτες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες κινητικότητας, καθώς και ένα εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων, για να προσφέρει το καλύτερο σε λειτουργία όχημα στην κατηγορία. Η Ford προσφέρει εμπειρογνωμοσύνη σε προϊόντα και συνδεσιμότητα οχημάτων σε αυτήν τη συνεργασία και η ALD Automotive τεχνογνωσία παγκόσμιας κλίμακας σε full-service leasing και fleet management.

Η Ford Fleet Management θα αρχίσει να λειτουργεί στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι το φθινόπωρο, μετά την έγκριση των αρμόδιων αρχών. Σκοπός είναι να ακολουθήσουν και άλλες επιλεγμένες αγορές αργότερα.

Αυτή η νέα πρωτοβουλία εμβαθύνει μια μακροχρόνια σχέση, κατά την οποία η ALD Automotive παρέχει στην Ford υπηρεσίες leasing για περισσότερα από 15 χρόνια στην Ευρώπη.

“Αυτή η νέα επιχείρηση σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην ενίσχυση της θέσης μας ως κορυφαίας μάρκας επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη, παρέχοντας μας νέες ευκαιρίες να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας μέσω της διαχείρισης στόλου”, δήλωσε ο Stuart Rowley, πρόεδρος της Ford Ευρώπης. “Με το μέγεθος και την εμπειρία της ALD Automotive στην αγορά full-service leasing, η Ford Fleet Management προσφέρει ένα one-stop shop για τους πελάτες μας, βοηθώντας τους να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις τους εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα”.

“Η ALD Automotive είναι στην ευχάριστη θέση να επεκτείνει την εμβέλεια των υπηρεσιών της με τη Ford, η οποία θα υποστηρίξει κυρίως την ανάπτυξη full-service leasing για επαγγελματικά οχήματα στην Ευρώπη”, δήλωσε ο Tim Albertsen, CEO της ALD Automotive. “Αυτή η πρωτοβουλία, που αξιοποιεί την ηγετική μας θέση στον τομέα full-service leasing οχημάτων στην Ευρώπη, αντικατοπτρίζει πλήρως την ικανότητά μας να δημιουργούμε μακροχρόνιες συνεργασίες μίσθωσης και αποτελεί φυσική επέκταση της επιτυχημένης σχέσης μας με τη Ford”.

Η Ford Fleet Management θα παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών, από τη χρηματοδοτική μίσθωση και τη συντήρηση έως τα ψηφιακά συστήματα διαχείρισης στόλου και τις λύσεις κινητικότητας.

 

Προηγούμενο άρθροΗ Nissan κοιτάζει το μέλλον με νέο λογότυπο
Επόμενο άρθροBlink: Το πρώτο δίκτυο φόρτισης EV στην Ελλάδα