Η προετοιμασία για το Fleet Europe Summit 2021, το οποίο θα επιστρέψει δια ζώσης με αλληλεπίδραση πρόσωπο-με-πρόσωπο έχει ήδη ξεκινήσει.

Σημειώστε το στο ημερολόγιό σας και λάβετε μέρος στην εκδήλωση της χρονιάς για τον ευρωπαϊκό κλάδο στόλου και κινητικότητας, στις 9 και 10 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες.

Το Fleet Europe Summit είναι η εκδήλωση στην οποία πρέπει να συμμετέχετε ώστε να ενημερώνεστε σχετικά με τις νέες εξελίξεις στον κλάδο του στόλου και της κινητικότητας, με επίκεντρο την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών, παρουσιάσεις πρωτοπόρων οραματισμών και εντοπισμού νέων προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και συναντήσεων και αλληλεπιδράσεων με συναδέλφους του κλάδου.

Μετά από διαδικτυακές εκδηλώσεις για πάνω από ένα χρόνο, θα δοθεί μια εξαιρετική ευκαιρία στους επαγγελματίες του στόλου και της κινητικότητας να συναντηθούν ξανά δια ζώσης, να διεξάγουν προσωπικές συνομιλίες, να μοιραστούν εμπειρίες και να διασκεδάσουν.

Το φετινό Fleet Europe Summit θα λάβει χώρα στο πανέμορφο Square, ένα συνεδριακό κέντρο στο Mont des Arts των Βρυξελλών, με υπέροχη θέα στο ιστορικό κέντρο της ευρωπαϊκής πρωτεύουσας. Απέχει λίγα βήματα από την Grand’Place, το Βασιλικό Παλάτι και τα πολλά αξιοθέατα και μνημεία που προσφέρουν οι Βρυξέλλες.

Θέματα Fleet Europe Summit

  1. Βιωσιμότητα

Περιλαμβάνει την ηλεκτροκίνηση, η οποία απαιτεί λύσεις φόρτισης για το γραφείο, το σπίτι και καθ΄οδόν. Παρουσιάζονται και άλλες λύσεις μηδενικών εκπομπών.

  1. Fleet management μετά τον COVID-19

Οι στρατηγικές εξελίσσονται σε έναν κόσμο μετά τον COVID και πρέπει να αναπτυχθούν νέες πολιτικές. Διακρίνονται ήδη ορισμένες τάσεις προμηθειών, ενώ άλλες μπορούν να προβλεφθούν.

  1. Εταιρική κινητικότητα

Η MaaS υιοθετείται από όλο και περισσότερες εταιρείες και κάποιες εξετάζουν την Κινητικότητα ως Παροχή (Mobility-as-a-Benefit) ως το επόμενο βήμα. Θα εξεταστούν οι πολιτικές και οι στρατηγικές εταιρικής κινητικότητας.

  1. Καινοτομία

Οι κλάδοι του στόλου και της κινητικότητας βρίθουν καινοτομιών, ιδίως όσον αφορά στην ψηφιοποίηση, τα προγράμματα ανανέωσης στόλου, τη διαθεσιμότητα οχημάτων και τα χρηματοδοτικά μοντέλα.

Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά του τι μπορείτε να περιμένετε στο Fleet Europe Summit 2021, στις 9 και 10 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες.

Fleet Europe Remarketing Forum

9 Νοεμβρίου 2021, ολοήμερο

Θέματα:

  • Επανεξέταση Remarketing 2021
  • Στρατηγική Remarketing μετά το COVID
  • Τάσεις ανανέωσης
  • Remarketing LCV
  • Τεχνητή Νοημοσύνη στο Remarketing

Το ολοήμερο ετήσιο συνέδριο, αφιερωμένο στον κλάδο του remarketing, θα έχει συζητήσεις, μελέτες περιπτώσεων και δικτύωση για επαγγελματίες του remarketing. Κατά το επίσημο δείπνο, θα βραβευθεί η πλέον καινοτόμος λύση remarketing με το Fleet Europe Remarketing Award.

International Fleet Management Institute (IFMI)

9 Νοεμβρίου 2021, Απόγευμα

Διεθνείς τάσεις στόλου στην Ευρώπη μετά τον COVID-19:

  • Προσδιορισμός των διεθνών τάσεων που αλλάζουν τους κανόνες
  • Ασφαλής εφαρμογή στόλου
  • Παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας του στόλου

Το IFMI διοργανώνει συνεδρία κατά την οποία οι υπεύθυνοι διεθνών στόλων θα παρουσιάσουν μελέτες περιπτώσεων και θα επωφεληθούν της εμπειρίας των συναδέλφων τους. Είναι η ευκαιρία για νέες γνώσεις από υπεύθυνους στόλου με πολυετή εμπειρία και νέων απόψεων από νεοεισερχόμενους στον κλάδο.

Smart Mobility Institute (SMI)

9 Νοεμβρίου 2021, Απόγευμα

Το νέο περιβάλλον πολιτικών αυτοκινήτου και κινητικότητας:

  • Πώς να προσαρμόσετε τις πολιτικές σας για τα αυτοκίνητα και τις μετακινήσεις στο μέλλον
  • Πώς να αναπτύξετε τη σκιαγράφηση χαρακτηριστικών κινητικότητας
  • Πώς να προσφέρετε λύσεις κινητικότητας ως παροχή στους εργαζομένους σας

Το Smart Mobility Institute προσφέρει άλλη μια εκδήλωση για σκιαγράφηση χαρακτηριστικών αγοραστών, όπως υπεύθυνων στόλου, διευθυντών ανθρώπινου δυναμικού κ.λπ. Σε αυτήν την συνεδρία, θα μάθετε πώς να υπερβαίνετε την παραδοσιακή προσέγγιση στόλου και πώς να εφαρμόζετε τις σωστές πολιτικές στο μέλλον.

Global Fleet Managers Club

9 Νοεμβρίου 2021, βράδυ

Πρόγραμμα:

  • Επισκόπηση δραστηριοτήτων 2021
  • Global Fleet Survey: κύρια συμπεράσματα και διδάγματα
  • Πρόγραμμα Global Fleet Mentorship
  • Πρόγραμμα 2022

Αυτός η αποκλειστική λέσχη μόνο για μέλη αποτελεί την ιδανική ομάδα δικτύωσης υπευθύνων στόλου παγκόσμιας εμβέλειας. Θα υπάρξει επισκόπηση δραστηριοτήτων 2021 και παρουσίαση βέλτιστων πρακτικών και πορισμάτων μιας ιδιαίτερης χρονιάς.

Fleet Europe Village

10 Νοεμβρίου 2021, ολοήμερο

Στο Fleet Europe Village υπάρχουν οι αίθουσες όπου θα λάβουν χώρα συζητήσεις και παρουσιάσεις και τα περίπτερα όπου οι πάροχοι θα παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Δοκιμές οδήγησης & έκθεση οχημάτων

10 Νοεμβρίου 2021, ολοήμερο

Μετά την επιτυχία που σημειώθηκε στη Σύνοδο Κορυφής στο Εστορίλ της Πορτογαλίας το 2019, επαναλαμβάνεται αυτή η νέα διαδικασία στο πρόγραμμα του Fleet Europe Summit. Έχετε την ευκαιρία να δείτε μια σειρά νέων οχημάτων και να τα δοκιμάσετε σε μια σύντομη διαδρομή.

Τελετή απονομής Fleet Europe Awards

10 Νοεμβρίου 2021, βραδινό & νυκτερινό

Η παραδοσιακή τελετή κλεισίματος του Fleet Europe Summit, η τελετή απονομής των βραβείων Fleet Europe, αποτελεί ευκαιρία συναντήσεων σε πιο χαλαρή ατμόσφαιρα και εορτασμού των βραβευθέντων στις διάφορες κατηγορίες, τόσο των υπευθύνων στόλου, όσο και των παρόχων.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο εκδηλώσεων του Fleet Europe Summit 2021 για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής!

Προηγούμενο άρθροEVmoji, πρόκληση δημιουργίας emoji ηλεκτρικού οχήματος
Επόμενο άρθροΚΥΑ για συνεργεία ηλεκτροκίνητων οχημάτων