Τα στελέχη στόλου και κινητικότητας συναντιούνται ξανά στο Fleet Europe Summit 2020, στις 17 και 18 Νοεμβρίου. Σε μια χρονιά τόσο απροσδόκητη και επεισοδιακή όσο το 2020, είναι η εκδήλωση που πρέπει να παρακολουθήσετε για να γνωρίζετε τις εξελίξεις στον κλάδο του στόλου και της κινητικότητας.

Εγγραφείτε τώρα στο Fleet Europe Summit 2020, που θα διεξαχθεί σε μια πλήρως ψηφιακή πλατφόρμα στις 17 και 18 Νοεμβρίου – μια πλατφόρμα με όλα τα οφέλη μιας ζωντανής συνόδου κορυφής, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων δικτύωσης, δημιουργίας επιχειρηματικών ευκαιριών και αλληλεπίδρασης.

Το φετινό συνέδριο θα επικεντρωθεί σε πέντε θέματα:

  1. Στόλος & Κινητικότητα στη Νέα Κανονικότητα
  2. Λύσεις ηλεκτρικής κινητικότητας και φόρτισης
  3. Έξυπνες λύσεις κινητικότητας
  4. Συνδεδεμένες τεχνολογίες
  5. Παροχές εργαζομένων στη Νέα Κανονικότητα

Μερικά κύρια σημεία του προγράμματος:

Δεν υπάρχουν όρια για τη συνδεδεμένη ηλεκτρική κινητικότητα

Κύρια παρουσίαση από τον Neil Cawse, CEO της Geotab, ο οποίος θα περιγράψει τον τρόπο με τον οποίον η τεχνολογία θα διευκολύνει την απρόσκοπτη, ασφαλή, φθηνή και αποτελεσματική κινητικότητα υπό την Νέα Κανονικότητα.

Δημιουργία ενός βιώσιμου και φιλικού προς την ενέργεια οικοσυστήματος

Βασική συζήτηση με την Shell και το Octo Group σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση για την κλιματική αλλαγή, που αποτελούν παγκόσμια πρόκληση. Πώς μπορεί αυτό να μεταφερθεί στο οικοσύστημα του Στόλου και της Κινητικότητας;

Εικονικά λανσαρίσματα μοντέλων στόλου

Ετοιμαστείτε για τα τελευταία μοντέλα στον στόλο οχημάτων σας κατά τη διάρκεια αυτού του Εικονικού Λανσαρίσματος, που θα παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα για εταιρικούς στόλους.

Γιατί ο εταιρικός στόλος σας πρέπει να μεταλλαχθεί σε EV

Η μετατροπή των εταιρικών στόλων σε οικολογικούς επιταχύνεται εδώ και αρκετό καιρό, αλλά όχι αρκετά γρήγορα. Ο Saul Lopez, Διευθυντής Ηλεκτρικής Κινητικότητας της Transport & Environment και ο Marc Odinius, CEO της Dataforce, θα μας ενημερώσουν για τους λόγους αυτής της μετατροπής και πώς οι διαχειριστές στόλου μπορούν να επιταχύνουν την υιοθέτηση των EV.

Executive Leasing Panel: Στόλος και Κινητικότητα στη Νέα Κανονικότητα

Σε δύο πάνελ, στελέχη του κλάδου leasing οχημάτων θα εκθέσουν τις απόψεις τους για το μέλλον του οικοσυστήματος Στόλου & Κινητικότητας, με ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα όπως ο εξηλεκτρισμός και η συνδεσιμότητα.

Το πορτοκαλί είναι το νέο πράσινο

Όλοι οι ειδικοί συμφωνούν πως η πορεία προς τα εμπρός βασίζεται στη βιωσιμότητα και την ευελιξία. Δύο στελέχη του κλάδου θα εκθέσουν το όραμά τους για το μέλλον ενός βιώσιμου και ευέλικτου οικοσυστήματος, επωφελούς για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Με τον Tex Gunning, CEO της LeasePlan.

Πιο έξυπνη κινητικότητα για ευτυχείς εργαζόμενους

Η έξυπνη κινητικότητα είναι πιο αποτελεσματική, φθηνότερη και φιλικότερη προς τον πελάτη. Αλλά αποτελεί επίσης τη λεπτή ισορροπία μεταξύ της αλλαγής από μια μορφή κινητικότητας και της υιοθέτησης των πλεονεκτημάτων μιας άλλης. Βασική συζήτηση για την καινοτομία της έξυπνης κινητικότητας, με στόχο την ευημερία των συνεργαζόμενων οδηγών. Με τον Alain Visser, CEO της Lynk & Co.

Υπάρχουν και άλλα…

Αυτή είναι μόνο μια επιλογή από το πρόγραμμα. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα στον ιστότοπο του Fleet Europe Summit 2020.

Το Συνέδριο αποτελεί επίσης την ευκαιρία να συναντήσετε διαχειριστές στόλου και κινητικότητας που βραβεύτηκαν με τα Fleet Europe Awards πέρυσι και να συμμετάσχετε στην τελετή των φετινών νικητών. Ως συνήθως, το Remarketing Forum πραγματοποιείται συγχρόνως με το Fleet Europe Summit.

Εγγραφείτε εδώ στο Fleet Europe Summit 2020

 

 

Προηγούμενο άρθροID.3: 5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP
Επόμενο άρθροΗ Hertz εξασφαλίζει χρηματοδότηση 1,65 δισ. δολ.